Ζωντανή επίδειξη του Project Ara στη σκηνή του Google I/O

by George Polyzos • On 02-06-2015 • AT 12:40 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Project-Ara-3

Η ομάδα ATAP της Google παρουσίασε μία λειτουργική έκδοση του συναρμολογούμενου smartphone Project Ara κατά τη διάρκεια του συνεδρίου I/O.

Αν και είχε προηγηθεί η επίδειξη αρκετών μεμονωμένων τμημάτων του Project Ara, ήταν η πρώτη φορά που παρουσιάστηκε στο κοινό μία πλήρης έκδοση της συσκευής και μάλιστα με ζωντανή επίδειξη από τον μηχανικό της Google, Rafa Camargo, ο οποίος έλαβε και την πρώτη φωτογραφία με τη νέα συσκευή αποδεικνύοντας ότι αυτή είναι πλήρως λειτουργική.

Project-Ara-6

Πριν την λήψη της φωτογραφίας έγινε συναρμολόγηση της συσκευής, ενεργοποίησή της και προσθήκη του camera module απλά τοποθετώντας το στο κατάλληλο slot, στο πίσω μέρος του smartphone.

Project-Ara-10

Παρά τη ζωντανή επίδειξη ο Rafa Camargo δεν έκανε οποιαδήποτε αναφορά σχετικά με το πότε θα γίνει το επίσημο λανσάρισμα του Project Ara στο κοινό. Στην τελευταία ενημέρωση της Google σχετικά με το θέμα, το Project Ara θα γίνει διαθέσιμο μέχρι το τέλος του έτους στο Πουέρτο Ρίκο για την τελική φάση των δοκιμών σε πραγματικές συνθήκες.

Project-Ara-5

Να υπενθυμίσουμε ότι το Project Ara επιχειρεί να εισαγάγει μία εντελώς νέα ιδέα στην αγορά των smartphones: αντί για την αντικατάσταση μία συσκευής όταν αυτή «παλιώνει» ο χρήστης θα μπορεί να αντικαθιστά ένα τμήμα της συσκευής που θεωρείται παρωχημένο με ένα άλλο πιο σύγχρονο.

Το θέμα φυσικά είναι κατά πόσο όλη αυτή η ιδέα θα βρει το δρόμο της προς την αγορά και φυσικά αν θα καταφέρει να κερδίσει την εκτίμηση του καταναλωτικού κοινού.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons