Ζαχόπουλος – Αναστασιάδης και τα μυαλά στα κάγκελα

by Stefanos Kofopoulos • On 04-07-2008 • AT 2:08 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

drunk alien

Πέρασαν μήνες και η σκόνη έκατσε ανάμεσα στα δημοσιογραφικά γραφεία και τους τηλεοπτικούς δέκτες. Η γνωστή υπόθεση Ζαχόπουλος, Αναστασιάδης, Τριανταφυλλόπουλος, εκβιασμοί και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί το άρρωστο μυαλό ενός μεθυσμένου εξωγήινου έχουν ξεχαστεί. Η Ελληνική Δημοκρατία προσπαθεί να διατηρήσει τα προσχήματα και να αντέξει την μήνυση του Θέμου Αναστασιάδη κατά του ανακριτή της υπόθεσης Ζαχόπουλου, για κατάχρηση εξουσίας.

Ο Θέμος δήλωσε: “Κατέθεσα μήνυση για κατάχρηση εξουσίας σε βάρος του κυρίου Οικονόμου για το γεγονός ότι χωρίς στοιχεία και χωρίς μάρτυρες, κατασκεύασε ένα κακούργημα σε βάρος μου ακούγοντας μόνο τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Κατόπιν αυτού, είμαι έτοιμος να καταθέσω εδώ και τώρα και να αντιμετωπίσω τη δικαιοσύνη κατάματα”.

Αν πω οτι αυτό που λείπει είναι ο Ζορό και μια πληθωρική ξανθιά να φλερτάρει τον μεθυσμένο εξωγήινο θα είμαι υπερβολικός;

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η γνώμη σου για αυτή την κίνηση του Θέμου ποιά είναι;

  2. Εγώ πάντως θεωρώ ότι όποιος είναι καθαρός, όπως ο ουρανός που δεν φοβάται την αστραπή, δεν κάνει μανούβρες επί μήνες.

    Απλά καταθέτει την αλήθεια και τελειώνει.

    Όλες οι άλλες μεθοδολογίες είναι άμεσα συνδεδεμένες με την συγκάλυψη διαφόρων καταστάσεων …

  3. Aggelos, κερδίζει χρόνο. Δεν μπορώ να φανατστώ ότι ξαφνικά όλος ο κόσμος είναι εναντίον του Θέμου και μόνο αυτού, ότι τα ΜΜΕ έχουν σταματήσει να παίζουν την ιστορία, ότι το Πρώτο Θέμα κυκλοφορεί κανονικά και όλα αυτά συμβαίνουν μαζί με την εκπομπή του Μάκη στον αέρα κλπ.

    Είναι υπερβολικές και διαολικές συμπτώσεις για να είναι συμπτώσεις.

Top

Show Buttons
Hide Buttons