Υψηλές οι προσδοκίες πωλήσεων από τα επερχόμενα iPhones

by Nikos Kaimakamis • On 04-09-2018 • AT 12:50 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Λίγες ημέρες απομένουν από την επίσημη ημερομηνία παρουσίασης των iPhones και η Apple περιμένει πολλά από το νέο μοντέλο. 

Μπορεί τα iPhone X, iPhone 8 και iPhone 8 Plus να τα πήγαν καλά σε πωλήσεις, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Phone Arena, αλλά οι προσδοκίες από τα μοντέλα που θα παρουσιαστούν σύντομα είναι ακόμα υψηλότερες, καθώς οι αναλυτές εκτιμούν ότι αυτή η σειρά θα είναι εκείνη που θα σημειώσει τις υψηλότερες πωλήσεις από τις προηγούμενες τρεις γενιές του smartphone της Apple.

Οι περισσότερες πηγές συμφωνούν ότι οι μεγάλες αλλαγές στα χαρακτηριστικά των iPhones θα έρθουν με το μοντέλο του 2019, αλλά η ανανέωση του 2018 εκτιμάται ότι θα τονώσει το αγοραστικό ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Οι αριθμοί που αναφέρονται είναι αρκούντως εντυπωσιακοί, καθώς γίνεται λόγος για αποστολές 70 με 75 εκατομμύρια μονάδων μέχρι και το τέλος του 2018 από το νεότερο μοντέλο, γεγονός που δείχνει πόσο ψηλά στοχεύει η Apple με το νέο της smartphone.

Το iPhone της τελευταίας γενιάς εκτιμάται ότι θα φέρει αρκετές βελτιώσεις, δικαιολογώντας για πολλούς φίλους της Apple την αντικατάσταση των προηγούμενων μοντέλων με τη νεότερη έκδοση. Οι καλές πωλήσεις της Apple σηματοδοτούν και την κερδοφορία των προμηθευτών της, κάτι που σημειώνουν με έμφαση όλοι οι αναλυτές της mobile αγοράς.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons