Υψηλούς στόχους πωλήσεων smartphones θέτει η Asus

by Nikos Kaimakamis • On 18-01-2017 • AT 10:59 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H Asus θέλει να ενισχύσει την παρουσία της στην αγορά των smartphones, επιδιώκοντας να πουλήσει 35 με 40 εκ. μονάδες μέχρι το 2020. 

Η Asus κατάφερε να στείλει 20 εκατομμύρια μονάδες smartphones μέσα στο 2016, ενώ επιδιώκει να διπλασιάσει τα νούμερά της μέχρι το 2020, στοιχείο που δείχνει ότι θέλει να κάνει πολύ πιο έντονη την παρουσία της στην εν λόγω αγορά. Για να το καταφέρει αυτό, θα πρέπει να επενδύσει περισσότερο στην παρουσίαση νέων μοντέλων. Ήδη στο πλαίσιο της παρουσίας της στο Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας, έδειξε δύο νέα μοντέλα, ενώ αναμένεται να συνεχίσει να παρουσιάζει νέες προτάσεις και στα επερχόμενα events, όπως είναι το Mobile World Congress στη Βαρκελώνη.

Ένα από τα νέα μοντέλα της Asus που αναμένεται σύντομα είναι και το ZenFone 4, το οποίο θα βρίσκεται διαθέσιμο στην αγορά κατά τη διάρκεια του δευτέρου τριμήνου του 2017. Εκτιμάται ότι θα είναι ένα μοντέλο που θα οδηγήσει την κούρσα της αύξησης των πωλήσεων της Asus στην αγορά. Οι στόχοι της Asus δεν είναι ανέφικτοι, παρόλο που είναι φιλόδοξοι, καθώς η εταιρεία έχει παρουσιάσει αρκετά ενδιαφέρουσες προτάσεις smartphones κατά καιρούς. Τα νούμερα των πωλήσεων της εταιρείας σε αρκετά σημεία του κόσμου δείχνουν ανοδικές τάσεις και αυτό είναι κάτι πάνω στο οποίο υπολογίζει η Asus για το μέλλον.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

  • ΜΑΘΕ ΓΙΑ

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons