Υψηλότερα των προσδοκιών τα αποτελέσματα της Alphabet

by Nikos Kaimakamis • On 03-05-2017 • AT 11:40 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

H Alphabet, η μητρική εταιρεία της Google, είχε ένα ιδιαίτερα θετικό πρώτο τρίμηνο για το 2017, σύμφωνα με τα οικονομικά της στοιχεία. 

Τα οικονομικά αποτελέσματα της Alphabet για το πρώτο τρίμηνο του 2017 έφτασαν τα 20.17 δισεκατομμύρια δολάρια μετά από τον υπολογισμό των φόρων, με την άνοδο σε επίπεδο έτους να φτάνει το 22%. Τα κέρδη ανά μετοχή για την Alphabet ήταν 7.73 δολάρια, ενώ οι αναλυτές ανέμεναν κέρδη ανά μετοχή 7.4 δολάρια. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Alphabet, τόσο τα έσοδα από τα τμήματα που ασχολούνται με το mobile όσο και τα έσοδα από το Google Cloud είναι εκείνα που οδήγησαν στην θετική εικόνα του πρώτου τριμήνου του έτους.

Τα προ φόρων έσοδα ήταν 24.8 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ οι αναλυτές είχαν σχηματίσει εικόνα για έσοδα προ φόρων 24.2 δισεκατομμύρια δολάρια. Η Google παραμένει ο ισχυρός παίκτης στην οικογένεια δραστηριοτήτων της Alphabet, όπως θα ήταν αναμενόμενο, άλλωστε, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μία σημαντική απώλεια εσόδων φαίνεται να έχει προκύψει από την απόσυρση διαφημίσεων πολύ μεγάλων εταιρειών από το YouTube, λόγω του ότι προβάλλονταν σε βίντεο εξτρεμιστικού περιεχομένου. Η απώλεια αυτή υπολογίζεται σε 750 εκατομμύρια δολάρια.

Στην Alphabet εργάζονται συνολικά 73.992 άτομα, σημαντικά αυξημένοι σε σχέση με τους 64.115 εργαζομένους ένα χρόνο πριν.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons