Υψηλές επιδόσεις για το Oracle Database

by Nikos Kaimakamis • On 23-09-2015 • AT 10:39 am • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Computing

oracle 2

Τα αποτελέσματα ενός πρόσφατου benchmark test του Oracle Database πιστοποιούν την εξαιρετική του απόδοση στον τομέα του in memory computing. 

Αναλυτικότερα, το Oracle Database 12c υποβλήθηκε σε συγκριτική δοκιμασία με το SAP HANA, από την οποία προέκυψε ότι οι εφαρμογές της SAP τρέχουν δύο φορές ταχύτερα πάνω στην Oracle Database 12c από ό,τι στο HANA. Εκτιμάται ότι η Oracle Database μπορεί να γίνει ένα εργαλείο για real time αποφάσεις και λειτουργίες σε μία επιχείρηση, χωρίς να απαιτούνται αλλαγές στο λογισμικό μίας επιχείρησης.

Η Oracle Database είναι συμβατή με όλες τις εφαρμογές, στοιχείο που γλυτώνει χρόνο και πόρους. Η Oracle έχει αναπτύξει ένα σύστημα το οποίο θέτει σε προτεραιότητα τα δεδομένα που χρησιμοποιούνται πιο συχνά και τα κρατά στην μνήμη, ενώ τα λιγότερο ενεργά δεδομένα, μένουν σε έναν αποθηκευτικό χώρο για να επανέλθουν στο προσκήνιο όποτε είναι απαραίτητο.

oracle database 12c

Ένα άλλο στοιχείο που αξίζει να τονιστεί είναι το Oracle Database 12c προσφέρει τη δυνατότητα των real time analytics στα αρχεία που διανέμονται, με διευρυμένες επιλογές transactions και analytics για όλους τους χρήστες, μειώνοντας έτσι το κόστος, κάτι που αντανακλάται και στο επίπεδο των benchmarks. Η λύση της Oracle αποτελεί μία ιδανική λύση για διάφορες εφαρμογές enterprise cloud.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Το άλλο με τον τοτό το ξέρετε;

Top

Show Buttons
Hide Buttons