Υποστήριξη του Apple HomeKit ανακοινώνει η D-Link

by George Polyzos • On 28-06-2016 • AT 11:10 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

smart-home-01

Η D-Link ανακοίνωσε ότι θα αναπτύξει εντός του έτους μια νέα Wi-Fi κάμερα που θα υποστηρίζει το Apple HomeKit καθώς και τη νέα εφαρμογή Home για iOS 10.

Με τον τρόπο αυτό η D-Link συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων εταιρειών που θα υποστηρίζουν την πλατφόρμα της Apple για το Έξυπνο Σπίτι.

Η D-Link διαθέτει μία εκτεταμένη γκάμα καμερών Wi-Fi, που προσφέρεται ως μέρος της σειράς προϊόντων mydlink Home. H νέα Wi-Fi κάμερα της D-Link έχει κατασκευαστεί για την κατηγορία HomeKit, έναν από τους δύο σημαντικούς τύπους συμπληρωματικών αξεσουάρ που ανακοινώθηκαν κατά το ετήσιο Παγκόσμιο Συνέδριο WWDC της Apple στο Σαν Φρανσίσκο.

Η προσθήκη της υπηρεσίας Siri στο HomeKit δίνει τη δυνατότητα στις κάμερες για φωνητική ενεργοποίηση, παρέχοντας στις οικογένειες ακόμα περισσότερες επιλογές για έλεγχο και παρακολούθηση του χώρου τους με ταχύτερα αποτελέσματα. Επιπλέον, η D-Link Wi-Fi κάμερα και η αλληλεπίδραση με το HomeKit, αποδεικνύει τη δυνατότητα της D-Link να προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία στο χρήστη και να ενισχύει τις επιδόσεις της σειράς mydlink Home.

«Η D-Link κατασκευάζει κάμερες Wi-Fi για περισσότερα από 10 χρόνια και κατανοεί τη στρατηγική σημασία αυτών των καμερών για το οικιακό σύστημα IoT» δήλωσε ο Ivo Pavicic, Sales Manager Ελλάδας και Αδριατικής. «Εργαζόμαστε σκληρά μαζί με την Apple για να δημιουργήσουμε μια μοναδική εμπειρία συνδεδεμένου σπιτιού, που να καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες των χρηστών. Είμαστε ενθουσιασμένοι που πλέον, μέσω της νέας HomeKit κάμερας της D-Link και του Home app για iOS 10, θα δοθεί η ευκαιρία σε οικογένειες σε όλον τον κόσμο να έχουν έναν εύκολο και ασφαλή τρόπο παρακολούθησης του χώρου τους».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons