Υποστήριξη σε μία μέρα για τηλεοράσεις Samsung από 46 ίντσες και άνω

by George Polyzos • On 15-06-2016 • AT 2:08 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

Samsung SUHD TV KS9000 (5)

Την υπηρεσία OneDay Service για τις Samsung τηλεοράσεις ανακοίνωσε η Samsung Electronics Hellas για να μην χάσετε ούτε μία φάση από τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού.

Η εταιρεία θα προσφέρει έως τις 10 Ιουλίου και εντός 24 ωρών άμεση τεχνική υποστήριξη, σε όσους χρειάζονται υποστήριξη με την τηλεόρασή τους.

Πιο συγκεκριμένα οι κάτοχοι τηλεοράσεων από 46 ίντσες και πάνω, που είναι εντός εγγύησης κατασκευαστή, θα έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Samsung από Δευτέρα έως Σάββατο 09:00-22:00 και Κυριακή 10:00-16:00, προκειμένου να δηλώνουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τη συσκευή τους και να έχουν άμεση απόκριση σε αυτό. Η επικοινωνία με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών μπορεί να γίνει είτε μέσω live chat είτε μέσω τηλεφώνου (από σταθερό: 80111 7267864 και από κινητό: 210 6897691).

Επιπλέον, για τα μοντέλα που υποστηρίζουν τη λειτουργία απομακρυσμένης υποστήριξης (μοντέλα Samsung Smart TV 2012 και μεταγενέστερα), παρέχεται η δυνατότητα απομακρυσμένης διάγνωσης και επίλυσης του προβλήματος. Μέσω αυτής της υπηρεσίας, εκπρόσωπος της Samsung συνδέεται με την τηλεόραση μέσω Internet, για να ελέγξει και να επιλύσει, εφόσον είναι δυνατόν, το πρόβλημα εντός 24 ωρών.

Samsung OneDay Service

Σε περίπτωση που το πρόβλημα της συσκευής δεν μπορεί να επιλυθεί μέσω της υπηρεσίας απομακρυσμένης υποστήριξης ή εάν το μοντέλο της τηλεόρασης δεν υποστηρίζει τη συγκεκριμένη υπηρεσία, ένας εξουσιοδοτημένος τεχνικός της Samsung επισκέπτεται τον χώρο εντός 24 ωρών για άμεση τεχνική υποστήριξη.

Τέλος υπάρχει η δυνατότητα για διάθεση συσκευής αντικατάστασης, σε περίπτωση που η επισκευή της τηλεόρασης δεν μπορεί να ολοκληρωθεί εντός 24 ωρών, για το διάστημα που θα διαρκέσει η επισκευή της.

Σημειώνεται ότι η υπηρεσία OneDay Service προσφέρεται σε συγκεκριμένες περιοχές των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης για τηλεοράσεις Samsung 46 ιντσών και άνω εντός περιόδου και κάλυψης εγγύησης κατασκευαστή. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα: http://www.samsung.com/gr/one-day-service/

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ SAMSUNG

Top

Show Buttons
Hide Buttons