Υποστήριξη πολλών υπηρεσιών στο Facebook Instant Articles

by Nikos Kaimakamis • On 05-06-2017 • AT 2:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Το Facebook Instant Articles ανακοινώνει την υποστήριξη τόσο της πλατφόρμας Accelerated Mobile Pages όσο και του Apple News Format. 

Το Facebook Instant Articles φιλοδοξεί να γίνει μία καθολική λύση και έτσι αποφάσισε να ανοίξει τις πύλες περιεχομένου του τόσο στη λύση του Apple News Format για συσκευές iOS όσο και του Accelerated Mobile Pages project της Google. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το TechCrunch, η πλατφόρμα Facebook Instant Articles θα έχει ένα ανανεωμένο software development kit, μέσα στο οποίο θα υπάρχει μία επέκταση που θα επιτρέπει στους παραγωγούς περιεχομένου να δημιουργούν υλικό και για τα τρία φορμά.

Μέσα από το εργαλείο παραγωγής περιεχομένου για το Facebook Instant Articles θα μπορεί κανείς να καθορίζει το πού θέλει να φανεί το περιεχόμενο του, έτσι ώστε να μπορεί κανείς να δημιουργεί μία φορά το υλικό του και να το δημοσιεύει άμεσα σε όποια πλατφόρμα το επιθυμεί. Η πλατφόρμα επιτρέπει την παραγωγή, τον καθορισμό των στοιχείων της μορφοποίησης, όπως είναι για παράδειγμα οι γραμματοσειρές και έπειτα την αποστολή του υλικού στην κάθε υπηρεσία.

Η ιδέα για την επέκταση των δυνατοτήτων του Facebook Instant Articles βασίζεται εν μέρει στο Facebook Journalism Project και εκτιμάται ότι θα βοηθήσει στην εδραίωση της υπηρεσίας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons