Υποστήριξη πολλών χρηστών προσεχώς από το Google Home

by Nikos Kaimakamis • On 11-04-2017 • AT 1:10 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

To Google Home αναμένεται να αποκτήσει τη δυνατότητα συνεργασίας με πολλαπλούς λογαριασμούς χρηστών. 

Αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι τα διάφορα μέλη της οικογένειας που έχουν εγκατεστημένο το Google Home θα μπορούν να το χρησιμοποιούν ο καθένας σύμφωνα με τις δικές του παραμέτρους και προτιμήσεις. Η υποστήριξη της λειτουργίας πολλών χρηστών είναι μία βασική προσθήκη στο Google Home, το οποίο έτσι θα μπορεί να υποστηρίζει με πιο αποτελεσματικό τρόπο την καθημερινότητα σε ένα έξυπνο σπίτι. Σύμφωνα με το Ars Technica, η Google δεν επιβεβαίωσε την προσθήκη αυτής της δυνατότητας, αλλά δεν διέψευσε κιόλας τις πληροφορίες που τη θέλουν να εμπλουτίζει το Google Home.

Με το ανανεωμένο Google Home θα μπορεί κανείς να φτιάχνει τις λίστες για τα ψώνια, να ρυθμίζει τις υπενθυμίσεις του και να οργανώσει την καθημερινότητά του με τη χρήση ενός ψηφιακού βοηθού που είναι πάντοτε διαθέσιμος. Η λειτουργία των πολλαπλών χρηστών του Google Home εκτιμάται ότι θα επιτρέψει την προσωποποιημένη χρήση, για τις μουσικές λίστες και την ατζέντα του καθενός ξεχωριστά, χωρίς να είναι ανάγκη να υπάρχουν πολλές διαφορετικές συσκευές σε κάθε σπίτι, αλλά μία που να μπορεί να διαχειριστεί διάφορα προφίλ.

Πολλοί ήταν εκείνοι που είχαν παραξενευτεί για το γεγονός ότι η Google δεν είχε προσθέσει αυτή τη δυνατότητα στο αρχικό λανσάρισμα της υπηρεσίας, αλλά τώρα φαίνεται ότι είναι έτοιμο το σχετικό update.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons