Υποστήριξη Office 2013 από το CrossOver στα Chromebooks

by Nikos Kaimakamis • On 30-03-2017 • AT 9:10 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Με τη βοήθεια του CrossOver, οι Android συσκευές με επεξεργαστή Intel θα μπορούν να τρέχουν εφαρμογές Office 2013. 

Αυτό σημαίνει ότι οι Chromebooks που είναι εφοδιασμένοι με το εργαλείο CrossOver θα μπορούν να προσφέρουν στον κάτοχό τους τη δυνατότητα να τρέχει εφαρμογές του Microsoft Office 2013, όπως και ένας Windows χρήστης. Ο Chromebook θα πρέπει να υποστηρίζει τη δυνατότητα της λειτουργίας Android εφαρμογών. Αυτό το στοιχείο δεν μπορεί παρά να είναι καλοδεχούμενο για τους κατόχους ενός Chromebook, ενώ όπως αναφέρει το Liliputing, η δυνατότητα αυτή θα προσφέρει σε όσους έχουν στην κατοχή τους ένα Chromebook ένα καλό επιχείρημα εναντίον όσων λένε ότι δεν είναι κανονικά laptops.

To CrossOver για τα συστήματα με Android είναι εξελιγμένο με την ίδια λογική που διέπει και το εργαλείο CrossOver για συστήματα Linux και Mac, το οποίο επιτρέπει σε χρήστες να τρέχουν εφαρμογές που είναι σχεδιασμένες για άλλες πλατφόρμες σε συστήματα με άλλο λειτουργικό. To Office 2013 είναι μια από τις πρόσφατες προσθήκες, το οποίο αυξάνει σε μεγάλο βαθμό την παραγωγικότητα ενός κατόχου Chromebook.

Το βασικό σημείο που θα πρέπει να προσέξει ο κάτοχος ενός Chromebook είναι εάν είναι εφοδιασμένος ο υπολογιστής του με επεξεργαστή Intel, ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτή τη νεα δυνατότητα που του προσφέρει το CrossOver.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons