Υποστήριξη mouse στο Xbox One

by Nikos Kaimakamis • On 24-07-2015 • AT 2:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Xbox_One_Console_Set

To Xbox Οne θα μπορούσε να το χειριστεί κανείς όχι μόνο με το κλασικό χειριστήριο, αλλά και με ένα mouse, σύμφωνα με όσα φέρεται να σχεδιάζει η Microsoft. 

Με αυτόν τον τρόπο το Xbox One θα μπορούσε να γίνει η πρώτη κονσόλα που υποστηρίζει εκτός από το κλασικό πληκτρολόγιο και ένα ποντίκι. Σύμφωνα με τα όσα έχει πει στο Twitter, ο επικεφαλής του τμήματος Xbox της Microsoft, Phil Spencer, δεν απέχουμε πολύ καιρό από την εποχή που θα υποστηρίζει το Xbox One, τον χειρισμό του με ποντίκι.

Δεν πρέπει να ξεχνούμε, άλλωστε, ότι ήδη το Xbox One μπορεί να συνεργαστεί με το Windows 10, για το streaming παιχνιδιών από την κονσόλα στον υπολογιστή, ενώ η ομάδα του Xbox One δεν αποκλείει την υποστήριξη της αντίστροφης διαδικασίας, δηλαδή την αποστολή gaming streaming από τον υπολογιστή στην κονσόλα. Σε εκείνη την περίπτωση, η υποστήριξη της σύνδεσης της κονσόλας με ένα ποντίκι θα ήταν απαραίτητη.

Σύμφωνα με τον Phil Spencer δεν υπάρχει επίσημη ενασχόληση της Microsoft με κάτι τέτοιο, αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε τελικά. Πάντως, έχει σημειωθεί ότι ορισμένες εφαρμογές του Windows 10, όπως ο Edge browser, θα μπορούν να τρέχουν κανονικά στο Xbox One, χωρίς κανέναν περιορισμό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons