Υποστήριξη διπλής κάμερας για τον Samsung Exynos 8895

by Nikos Kaimakamis • On 07-03-2017 • AT 11:57 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Digital Imaging

Ο Samsung Exynos 8895 θα είναι ένας επεξεργαστής που θα υποστηρίζει το setup με δύο κάμερες στα smartphones που θα εγκατασταθεί. 

Αυτό σημαίνει ότι τα επερχόμενα μοντέλα της οικογένειας Samsung Galaxy θα έχουν το χαρακτηριστικό αυτό όσον αφορά στο θέμα του imaging. Έτσι, θεωρείται σχεδόν δεδομένο ότι διπλή κάμερα θα έχει στο πίσω μέρος τόσο το Samsung Galaxy S8 όσο και το Samsung Galaxy S8 Plus, στις περιοχές εκείνες του κόσμου, στις οποίες θα κυκλοφορήσουν με το Samsung Exynos 9 chipset. Ουσιαστικά, το chipset της Samsung θα μπορεί να υποστηρίζει Dual Image Signal Processing, δηλαδή διπλή επεξεργασία σήματος.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα μπορεί να γίνεται στη μονάδα του χρόνου παράλληλη επεξεργασία πολλών παραγόντων, όπως είναι η διαχείριση χρωμάτων, η αυτόματη εστίαση, το HDR και άλλες λειτουργίες για ακόμα καλύτερα φωτογραφικά αποτελέσματα. Τα δεδομένα αυτά για το Samsung Exynos 8895 chip προκύπτουν από ένα tweet, εν είδει teaser, που έδωσε στη δημοσιότητα η Samsung με την αφορμή της επικείμενης παρουσίασης της νέας ναυαρχίδας της.

Ήδη από τις φωτογραφίες των θηκών που έχουν διαρρεύσει για το Samsung Galaxy S8 έχει γίνει σαφές ότι στο πίσω μέρος της συσκευής θα υπάρχει τεχνολογία διπλής κάμερας, άρα το νέο μοντέλο θα τα πηγαίνει πολύ καλά στο κομμάτι του imaging.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons