Υποστήριξη AirPlay και Boost+ app από την HTC

by Nikos Kaimakamis • On 14-04-2016 • AT 6:09 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

htc 10 airplay

H HTC προικίζει το HTC 10 με δυνατότητα υποστήριξης το AirPlay της Apple, κάτι που γίνεται για πρώτη φορά σε ένα Android Phone. 

Η HTC είναι η πρώτη εταιρεία που υποστηρίζει επισήμως τη δυνατότητα AirPlay Streaming της Apple, χωρίς να χρειάζεται να κάνει κάτι ο χρήστης από την μεριά του. Η υποστήριξη του ασύρματου πρωτοκόλλου επικοινωνίας AirPlay της Apple σημαίνει ότι το HTC 10 είναι το πρώτο Android smartphone που έχει την ικανότητα να αποστέλλει ήχο για αναπαραγωγή από συμβατές συσκευές με το AirPlay. Υπάρχουν στο Google Play Store κάποιες εφαρμογές που επιτρέπουν αυτή τη λειτουργία σε Android smartphones, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που προσφέρεται η δυνατότητα απευθείας από έναν Android κατασκευαστή σε ένα από τα μοντέλα του.

HTC-Boost-app_1

Παράλληλα, η HTC παρουσίασε το Boost+ app, το οποίο και απευθύνεται προς εγκατάσταση σε όλα τα Android 5.0 smartphones. Ο σκοπός της εφαρμογής αυτής, την οποία μπορεί να βρει κανείς προεγκατεστημένη στο HTC 10, είναι να βελτιστοποιήσει τη λειτουργία του κάθε smartphone, επιλύοντας ζητήματα που μπορεί να το καθυστερούν. Έχει πολλές λειτουργίες που βοηθούν την απελευθέρωση μνήμης RAM και τη φροντίδα για το κλείσιμο και διαχείριση των περιττών εφαρμογών που κάνουν πιο αργό ένα smartphone.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons