Υπηρεσία απευθείας μηνυμάτων στο Pinterest

by Nikos Kaimakamis • On 07-08-2014 • AT 1:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

pinterest direct messages

Όπως κάθε κοινωνικό δίκτυο που… σέβεται τον εαυτό του, έτσι και το Pinterest μπαίνει στην εποχή της αμφίδρομης επικοινωνίας των χρηστών του σε πραγματικό χρόνο με απευθείας ανταλλαγή μηνυμάτων. 

Η ανταλλαγή μηνυμάτων ισχύει τόσο για την web όσο και για την mobile εκδοχή της υπηρεσίας. Προσφέρεται η δυνατότητα της επικοινωνίας με μία επαφή σας στο Pinterest, ή με πολλές επαφές σας μαζί, στοιχείο που επιδιώκει να ενισχύσει την παραγωγικότητα όσων ασχολούνται σε ένα κοινό project.

To interface της άμεσης επικοινωνίας είναι πολύ απλό και δεν θα προβληματίσει κανέναν τακτικό χρήστη των κοινωνικών δικτύων. Σε όλα τα ανοιχτά παράθυρα του chat μπορείτε να ενσωματώσετε pins που σας ενδιαφέρουν, με τον σχολιασμό να γίνεται κάτω από αυτά καθώς προχωρά η συζήτηση. Το παράθυρο της επικοινωνίας είναι προσωπικό και έτσι δημιουργείται ένα inbox στο οποίο μπορείτε να έχετε pins και συζητήσεις με τους συνεργάτες και τους φίλους σας.

Η έναρξη της άμεσης επικοινωνίας απαιτεί την υποχρεωτική αποστολή ενός Pin και μετά μπορείτε να αρκεστείτε στο κείμενο και μόνο. Η δυνατότητα αποστολής ενός Pin χωρίς την προσθήκη της άμεσης επικοινωνίας είναι ένα χαρακτηριστικό που είχε προστεθεί στο Pinterest τον Μάρτιο του 2013 και τώρα εμπλουτίζεται με ακόμα περισσότερες δυνατότητες.

Πάντως, όπως αναφέρει και ο ίδιος ο product designer του Pinterest, Tom Watson, στο blog post που ανακοίνωσε την έναρξη της υπηρεσίας, ο σκοπός του δικτύου είναι να παραμένει η συζήτηση γύρω από τα pins, χωρίς φυσικά να υπάρχει κάποιος περιορισμός στο τι θα λέγεται σε κάθε συζήτηση.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons