Υπηρεσία ανέπαφων συναλλαγών ετοιμάζεται από την LG

by Nikos Kaimakamis • On 20-11-2015 • AT 12:23 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

lg pay

Μετά την Apple, την Google και τη Samsung, έρχεται η σειρά της LG για να λανσάρει τη δική της υπηρεσία ανέπαφων συναλλαγών μέσω κινητού. 

Το LG Pay, όπως θα ονομάζεται η νέα υπηρεσία, αποτελεί καρπό της συνεργασίας της LG με τις υπηρεσίες KB Kookmin Card και Shinhan Card και φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως ένα ψηφιακό πορτοφόλι μέσω smartphone. H υπηρεσία συναλλαγών της LG θα ξεκινήσει να είναι διαθέσιμη αρχικά στην Κορέα και αργότερα αναμένεται να ακολουθήσει η Αμερική και η Ευρώπη, χωρίς να δίνεται κάποιο χρονοδιάγραμμα για αυτό.

Η LG δεν έδειξε τις πλήρεις δυνατότητες του συστήματός της, ενώ εκτιμάται ότι δεν θα διαφοροποιείται σε σχέση με τα όσα προσφέρει η Google με το Android Pay, ή το Samsung Pay. H LG δηλώνει ότι το σύστημά της δεν θα αντιμετωπίζει προβλήματα ασφάλειας, ενώ θα έχει ευέλικτο χαρακτήρα προκειμένου να μπορεί να ταιριάζει με διάφορες πλατφόρμες.

Οι περισσότερες σχετικές υπηρεσίες χρησιμοποιούν την τεχνολογία NFC ή αλλιώς Near Field Communication για την εκτέλεση μίας συναλλαγής με το κινητό, με τη διαφορά της Samsung, η οποία χρησιμοποιεί το MST, ή αλλιώς Magnetic Secure Transmission που είναι συμβατό με περισσότερα τερματικά και αποτελεί για πολλούς αναλυτές την πιο ολοκληρωμένη υπηρεσία ανέπαφων συναλλαγών. Μένει να δούμε ποιες ακριβώς είναι οι τεχνολογίες που επέλεξε η LG για την υπηρεσία της.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons