Βίντεο διαφημίσεις στο YouTube από το 2008

by Stefanos Kofopoulos • On 25-09-2007 • AT 3:11 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

youtube logo ads ads

Φαίνεται πως κάπου εκεί στα αρχηγεία του Google και του YouTube σκέφτονται πως να αυξήσουν τα κέρδη από διαφημίσεις και έριξαν την ιδέα για ένα νέο είδος προβολής από το 2008. Αν οι φήμες [?] βγουν αληθινές πριν δούμε οποιοδήποτε βίντεο στο YouTube θα πρέπει να παρακολουθήσουμε διαφημιστικά διάρκειας 30 δευτερολέπτων.

Θεωρώ ότι είναι υπερβολή και κάτι μεταξύ ράδιο αρβίλα και κουβέντα να γίνεται. Ακόμα και αν μπουν διαφημίσεις πριν ή μετά τα βίντεο σίγουρα δεν θα είναι σε όλα, σίγουρα θα ξεχωρίσουν τα δημοφιλή βίντεο, σίγουρα θα κοιτάξουν την διάρκεια κάθε βίντεο, σίγουρα δεν θα ακολουθήσουν την λογική one size fits all.

Όλα είναι πιθανά όπως και το σενάριο να μοιράζονται τα κέρδη των διαφημίσεων μεταξύ YouTube και δημιουργών βίντεο. Υπομονή μερικούς μήνες μέχρι να μπει το 2008.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να γινει…Εγω απο την αλλη σκεφτομαι να βαλω διαφημισεις στο blog…αλλλα δεν ξερω αν με συμφερει…Τελος παντων…

 2. @πρεζα tv: Είναι σίγουρο ότι υα βάλουν διαφημίσεις. Είχαν πει ότι ήδη πειραματίζονται και αυτό συνέβει πριν πολλούς μήνες. Είναι σίγουρος όμως ότι δεν θα κάνουν κάτι τόσο χοντρό ώστε να διώξουν τον κόσμο που τους έχει φέρει στην 1η θέση.. και με το κάτι τόσο χοντρό εννοώ τις διαφημίσεις 30″ που λέγεται ότι θα χρησιμοποιήσουν.

  Να βάλεις διαφημίσεις και να παίξεις μέχρι να δεις τι είναι πιο αποδοτικό για σένα.

 3. υπάρχουν εκατοντάδες αλλά site να κανουμε upload τα βιντεο μας….ας τολμήσουν…εγώ θα τους μποικοτάρω……..

 4. @planet60
  Αν ξεκινήσει το youtube διαφημίσεις μετά σιγά σιγά όλοι θα βάζουν. :)

  Για εμένα το καλύτερο είναι οι διαφημίσεις να είναι γύρω στα 20″ και μόνο αν το βίντεο είναι πάνω από 30″

 5. Βασικά το Google συνήθως έχει τον τρόπο του να βρίσκει τι είναι πιο αποδοτικό χωρίς να χάνει κόσμο…
  Π.χ. με δοκιμές σε λίγους χρήστες, με διάφορους τρόπους διαφήμισης, για να δει τι θα τους κρατήσει και τι θα τους διώξει.

Top

Show Buttons
Hide Buttons