Το YouTube αποκτά συνδρομή, δοκιμαστικά προς το παρόν

by Stefanos Kofopoulos • On 10-05-2013 • AT 8:10 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

Το YouTube αποκτά συνδρομή, δοκιμαστικά προς το παρόν

Ήταν απλά θέμα χρόνου για το Google και το YouTube μέχρι να ανακοινώσουν τις συνδρομές. Η κίνηση έγινε και πλέον τρέχει πιλοτικό πρόγραμμα με 53 συνδρομητικά κανάλια στο YouTube. Αν ξοδεύεις ώρες στο YouTube έφτασε η ώρα να πληρώσεις.

Με 1.000.000 κανάλια να βγάζουν χρήματα, το YouTube βλέπει το μέλλον στις συνδρομές μαζί με τις διαφημίσεις. Με κόστος που ξεκινάει από $0.99 τον μήνα, δηλαδή 0.75 ευρώ, το YouTube θα δοκιμάσει να δει αν το πείραμα πιάσει. Αρχικά όλα αυτά θα συμβαίνουν μέσα από την οθόνη του υπολογιστή για την εγγραφή στην υπηρεσία αλλά το YouTube υπόσχεται πως η αναπαραγωγή βίντεο θα είναι εφικτή σε smartphones, tablets και τηλεοράσεις. Δεν διευκρινίζεται αν οι τηλεοράσεις θα είναι Google TV ή απλά Smart TV όπως οι LG και Samsung που χρησιμοποιούν δικά τους apps για να τραβήξουν περιεχόμενο από το YouTube.

Τα 53 δοκιμαστικά κανάλια βρίσκονται εδώ, ενώ το YouTube είναι ανοιχτό σε περισσότερες προτάσεις. Κάθε συνδρομή έχει περίοδο χάριτος και δοκιμής 14 ημερών. Άντε και σε προνόμια των συνδρομητικών καναλιών στο YouTube με περισσότερες επιλογές και ελάχιστες διαφημίσεις. Ήρθε η ώρα που το YouTube ανταγωνίζεται ανοιχτά το Netflix στην Αμερική και ίσως και το Hulu. Έχει δρόμο ακόμα αλλά το πρώτο βήμα με την συνδρομή μόλις έγινε.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Οχι για Ελλάδα όμως….κανένα απο τα κανάλια δεν είναι διαθέσιμο….Το κανάλι BIG STAR MOVIES σαν σλόγκαν λέει “truly international” ….

    • Προς το παρόν δεν μας αφορά αλλά αν πετύχει το πείραμα θα ανοίξει σε όλο τον κόσμο το συνδρομητικό YouTube.

  2. Γενικά, Ελλάδα και συνδρομητικά Online Stream Services δεν τα πάνε καλά. Καθόλου καλά. Δύσκολο να δούμε οτιδήποτε τέτοιο στην Ελλάδα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons