Συμφωνία YouTube με Sony

by Stefanos Kofopoulos • On 13-02-2009 • AT 1:14 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

youtube sony love

Ο γίγαντας του online βίντεο και ο γίγαντας των ηλεκτρονικών συμφώνησαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι τα βίντεο με καλλιτέχνες κάτω από το Sony label θα συνεχίσουν να παίζουν στο YouTube για όλους εμάς εκεί έξω ενώ η Sony θα μαζεύει χρήματα για κάθε αναπαραγωγή αυτών, μαζί με ένα εφάπαξ ποσό και φυσικά κέρδη από τις διαφημίσεις. Όλα αυτά αν οι φήμες είναι αληθινές και η συμφωνία ανακοινωθεί επίσημα.

Για το YouTube μια τέτοια συνεργασία είναι σίγουρα καλή, γιατί καλλιτέχνες όπως η Britney Spears, Beyoncé, Bruce Springsteen, Bob Dylan θα παραμείνουν στο site. Για την οικονομικά προβληματισμένη Sony τα πράγματα είναι πολύ απλά, επιπλέον revenue stream σε δύσκολη οικονομική περίοδο. Αυτά με μια πρώτη ματιά, γιατί αν μπούμε σε λεπτομέρειες το Womanizer της Britney με απενεργοποιημένο το embed feature μετράει 63,179,015 views.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. 63 εκατομμύρια views το womanizer? μέτριο κομμάτι και ένα επίσης μέτριο video,το κορμί μονάχα αξίζει..χα,χα όπως και να έχει πάντως η είδηση για την συμφωνία είναι καλή!

    • Χωρίς να επιτρέπεται να γίνεται embed σε sites / blogs. Είναι απίστευτο το νούμερο

Top

Show Buttons
Hide Buttons