Το YouTube AudioSwap γίνεται πληθωρικό, 25.000 νέα τραγούδια

by Stefanos Kofopoulos • On 04-12-2008 • AT 6:52 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

YouTube AudioSwap

Το YouTube AudioSwap είναι μια εξαιρετικά χρήσιμη υπηρεσία που αντικαθιστά τον ήχο ενός βίντεο με το κομμάτι που επιλέγετε από τον κατάλογο του AudioSwap (προσοχή η αλλαγή είναι μόνιμη). Λύνει εν μέρει θέματα πνευματικής ιδιοκτησίας και αναζήτησης του κατάλληλου κομματιού αλλά οι διαθέσιμες επιλογές ήταν λίγες. Τώρα, το YouTube σε συνεργασία με Rumblefish ρίχνουν επιπλέον 25.000 κομμάτια στο AudioSwap για να καλύψουν όλα τα γούστα.

Τα τραγούδια είναι χωρισμένα ανά είδος αλλά με τα επιπλέον 25.000 νομίζω ότι θα είχε νόημα κάτι σαν top 10 γιατί η επιλογή του τραγουδιού είναι δύσκολη. Ο χρήστης διαλέγει είδος, βλέπει τις μπάντες ή τα τραγούδια και επιλέγει να δει το βίντεο με την νέα μουσική επένδυση. Ακούγεται εύκολο με μερικές εκατοντάδες τραγούδια αλλά όταν το νούμερο φτάνει τις δεκάδες χιλιάδες κομμάτια τα πράγματα αλλάζουν.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΝΕΟ CD ΤΗΣ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΑΦΟΥ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ,ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΘΑΥΜΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΜΕ.

Top

Show Buttons
Hide Buttons