Είμαι ερωτευμένος!!!

by admin • On 02-01-2006 • AT 2:00 pm • 5 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

black yamaha r6 06

Χώρισα αλλά θέλω να τα φτιάξω με την αδερφή της!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραίο μηχανάκι. Αλλά, πείτε μου, είναι αυτό τελικό εξάτμισης που να του αρμόζει;! Λες κι είναι scooter! Αν είναι δυνατόν! Εγώ, πάντως, είμαι ερωτευμένος και πιστός σε αυτήν!

  2. Σε ζηλεύω!!! Όσο για την εξάτμιση νομίζω είναι trend (όπως οι εξατμίσεις κάτω από την σέλα΄). Δεν έχω διαβάσει κάτι σχετικό ακόμα.

  3. Οι εξατμίσεις κάτω από την σέλα είναι πράγματι trendy. Προφανώς είναι αντιγραφή από τα bikes του motogp. Τώρα, βέβαια, μπορεί να συντελούν στην καλύτερη αεροδυναμική, αλλά για το 99,9% των αγοραστών αυτά είναι πολυτέλειες. Άσε που μάλλον θα ψήνονται τα οπίσθια του συνοδηγού ιδίως το καλοκαίρι και μέσα στην κίνηση.

    Τώρα, όσον αφορά στην εξάτμιση του R6, εάν έγινε για λόγους design τότε it makes me puke! Υποψιάζομαι ότι ο πραγματικός λόγος έχει να κάνει με τη συμμόρφωση των κατασκευαστών στις προδιαγραφές εκπομπών καυσαερίων Euro 3. Παρόμοια εξάτμιση φοράει και το καινούργιο Kawasaki ΕΝ-6 αν θυμάμαι καλά.

  4. Πάντως εγώ, με τη δική μου, έχω κάψει το… χέρι μου -σε μια προσπάθεια να μην καεί η κουκούλα κατάφερα να κάψω το χέρι μου! :-)

    Υπάρχουν, πάντως, και τελικά εξατμίσεων που δεν θερμαίνονται κι έτσι δεν κινδυνεύεις να κάψεις το πόδι του συνοδηγού. Δεν ξέρω εάν είναι ΟΕΜ ή aftermarket, πάντως υπάρχουν. Ένας γνωστός έχει ένα CBR 600 που μπορείς να ακουμπήσεις το τελικό ανά πάσα στιγμή χωρίς να καείς καθόλου.

  5. Ενδιαφέρον ακούγεται! Μπορείς να μάθεις λεπτομέρειες;

Top

Show Buttons
Hide Buttons