Το Yahoo! αγόρασε το Tumblr που θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα

by Stefanos Kofopoulos • On 20-05-2013 • AT 3:52 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Το Yahoo! αγόρασε το Tumblr που θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα

Είναι επίσημο πλέον, το Yahoo! αγόρασε το Tumblr και τα νέα ανακοίνωσε η Marissa Mayer μέσα από ένα blog post στο Tumblr φυσικά. Μετά την εξαγορά το Tumblr θα συνεχίσει να λειτουργεί αυτόνομα και τίποτα δεν θα αλλάξει στα 105 εκατομμύρια blogs της υπηρεσίας.

Tumblr is one of thefastest-growing media networks in the world

Αυτό υπόσχεται η Marissa Mayer και έχουμε κάθε λόγο να την πιστέψουμε. Το Yahoo! έχει επίσης κάθε λόγο να φροντίσει να μεγαλώσει η κίνηση του Tumblr ώστε να γεμίσει με διαφημίσεις κάθε blog. Για να εξηγήσει την κίνηση η Mayer μοιράζεται μερικά στατιστικά από την κοινότητα του Tumblr.

105 εκατομμύρια blogs
300 εκατομμύρια uniques κάθε μήνα
120.000 νέοι χρήστες κάθε μέρα
900 νέα posts κάθε δευτερόλεπτο

Το Yahoo! αγόρασε το Tumblr που θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα

Όπως διευκρινίζει η Marissa Mayer, η εξαγορά του Tumblr θα αυξήσει το κοινό του Yahoo! κατά 50% και την κίνηση κατά 20%. Αυτό σημαίνει πολλές περισσότερες διαφημίσεις και φυσικά πολλά περισσότερα χαμόγελα για τους διαφημιζόμενες, διαφημιστές και το ίδιο το Yahoo!. Ο David Karp θα παραμείνει CEO του Tumblr και θα συνεχίσει αν εξελίσσει το Tumblr όπως ακριβώς είχε σχεδιάσει πριν από την εξαγορά από το Yahoo!.

Είναι χαρακτηριστικό το σχόλιο της Marissa Mayer στην ανακοίνωση της εξαγοράς: Tumblr is one of thefastest-growing media networks in the world.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons