Χωρίς πλαίσιο το ZTE Nubia Z9

by Nikos Kaimakamis • On 09-04-2015 • AT 11:16 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

ZTE-Nubia-Z9-Max-01

To ΖΤΕ Nubia Z9 δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα, αλλά ήδη επιβεβαιώθηκε ότι δεν θα υπάρχουν πλαϊνά πλαίσια στην οθόνη του, δημιουργώντας ένα ενδιαφέρον design.

Ο Γενικός Διευθυντής της γραμμής παραγωγής των Nubia smartphones επιβεβαίωσε ότι η ΖΤΕ ασχολείται με την εξέλιξη του Nubia Z9, τονίζοντας ότι το βασικό στοιχείο που θα χαρακτηρίζει τον σχεδιασμό του είναι η παντελής έλλειψη πλαϊνών πλαισίων, δίπλα από την οθόνη. Σημείωσε, μάλιστα, ότι το ZTE Nubia Z9 θα παρουσιαστεί σύντομα, προκειμένου να αρχίσει και η εμπορική του πορεία.

Δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας συσκευής, αλλά θεωρείται πλέον σίγουρο ότι το ZTE Nubia Z9 θα είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 810, ενώ η ανάλυση της οθόνης του θα είναι 1440×2560 pixels.

zte nubia z9

Η μνήμη RAM της συσκευής θα είναι στα 3 GB, σύμφωνα με το GSM Arena, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω smartphone πιθανότατα δεν θα έχει εμπορική κυκλοφορία εκτός της Ασίας.

Στην οικογένεια των συσκευών Nubia της ZTE ανήκουν επίσης το Nubia Z9 Max και το Nubia Z9 Mini, τα οποία επίσης δεν αναμένεται να έχουν διανομή εκτός της κινέζικης αγοράς, επομένως θα τα βλέπουμε κυρίως σε φωτογραφίες και hands on videos στο Διαδίκτυο…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons