Χωρίς μεγάλες αλλαγές το φετινό iPhone 7 – Τα σημαντικά έρχονται το 2017

by George Polyzos • On 22-06-2016 • AT 12:24 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone_7_render

Το φετινό iPhone 7 θα ενσωματώνει μια σειρά αλλαγών σε σχέση με το περυσινό μοντέλο της Apple, αλλά αυτές δεν θα είναι τόσο μεγάλες καθώς οι σημαντικές αλλαγές αναμένονται στην έκδοση του 2017.

Αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η έγκριτη Wall Street Journal βασισμένη σε δηλώσεις «ανθρώπων που γνωρίζουν το σχετικό θέμα». Πιο αναλυτικά, η αμερικανική εφημερίδα υποστηρίζει ότι τα iPhone 7 και iPhone 7 Plus δεν θα έχουν σημαντικές διαφορές από τους προκατόχους τους, iPhone 6s και 6s Plus.

Επιβεβαιώνεται δηλαδή και από αυτό το δημοσίευμα ότι η Apple φέτος θα σπάσει τη δική της παράδοση που θέλει να φέρνει ριζική ανανέωση στα μοντέλα της κάθε δύο χρόνια.

Η σειρά 6s αποτελεί βελτίωση του μοντέλου που εμφανίστηκε αρχικά το 2014 (iPhone 6) και όπως όλα δείχνουν τα iPhone 7 και 7 Plus θα είναι πρακτικά τα ίδια, τουλάχιστον σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης. Ειδικά αφού θα διατηρηθούν οι διαστάσεις οθόνης στις 4,7 και 5,5 ίντσες.

Η σημαντικότερη διαφοροποίηση αναμένεται να είναι η πολύ-διαφημισμένη απουσία της υποδοχής των 3,5 χιλιοστών για τη σύνδεση των ακουστικών. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις χθες αντίστοιχα δημοσιεύματα ήθελαν την επίμαχη υποδοχή να επιστρέφει

Ωστόσο, αυτό που καθιστά σημαντική την απουσία της εν λόγω υποδοχής πρακτικά σημαίνει ότι η συσκευή θα μπορούσε να είναι, σε κάποιο βαθμό, ανθεκτική στο νερό ενώ θα είναι σίγουρα και σαφώς λεπτότερη τουλάχιστον κατά ένα χιλιοστό σε σχέση με το παρελθόν.

iphone-7-no-home-button

Σύμφωνα με την Wall Street Journal οι σημαντικές αλλαγές στις συσκευές iPhone αναμένονται για την επόμενη χρονιά. Το 2017 συμπληρώνονται δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του αρχικού smartphone της Apple και η αμερικανική εταιρεία θα φέρει μια σειρά από σημαντικές αλλαγές.

Σε αυτές τις αλλαγές θα περιλαμβάνονται οθόνες τεχνολογίας AMOLED, οι οποίες ενδέχεται να είναι ακόμη και κυρτές, η κατάργηση του φυσικού Home button και η παράλληλη ενσωμάτωση του σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος στην οθόνη της συσκευής.

Φυσικά, η ενσωμάτωση τόσων τεχνολογιών χρειάζεται χρόνο για να ολοκληρωθεί και ίσως αυτός είναι ο λόγος που έχουν μεταφερθεί για την επόμενη χρονιά. Από την άλλη μεριά σε τέτοιο βάθος χρόνου είναι λογικό κάποια από τα παραπάνω να αλλάξουν, πάλι…

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons