Χωρίς App Drawer το Android Ν;

by Nikos Kaimakamis • On 02-03-2016 • AT 10:53 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

android-robot-sign

H Google θα δείξει τα χαρακτηριστικά του Android N την άνοιξη του 2016 και οι φήμες θέλουν το App Drawer να λάμπει δια της απουσίας του. 

Το App Drawer είναι το σύμβολο που εάν πατήσει κανείς οδηγείται σε όλες τις εφαρμογές που υπάρχουν εγκατεστημένες στη συσκευή του και αποτελεί ένα βασικό χαρακτηριστικό των Android συσκευών. Σύμφωνα με το BGR, το ενδεχόμενο απουσίας του στο Android N έχει θορυβήσει αρκετούς χρήστες.

Οι φήμες ξεκίνησαν από ένα βίντεο που έδωσε στην διαδικτυακή δημοσιότητα η Google αναφορικά με το Google Maps, στο οποίο φαίνεται ένα Nexus 6P, χωρίς να έχει το App Drawer στην αρχική του οθόνη. Δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα ότι θα φύγει το App Drawer από το επερχόμενο Android N, αλλά υπάρχουν ενδείξεις.

Πάντως, όπως τονίζει το BGR, μία ενδεχόμενη απώλεια του App Drawer από την κεντρική οθόνη του Android N, θα έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία πολλών φακέλων με εφαρμογές από τους χρήστες, για να ομαδοποιούν τις λειτουργίες που εκτελούν οι ποικίλες apps που έχουν εγκαταστήσει στη συσκευή τους.

Το Android N αναμένεται να παρουσιαστεί στο επερχόμενο Google I/O, ενώ η διάθεσή του θα αργήσει ακόμα περισσότερο, επομένως, μέχρι τότε, οι φήμες θα παραμένουν… φήμες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons