Χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός «Letters to Santa» της LG

by George Polyzos • On 22-12-2014 • AT 9:47 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

LG - Letters to Santa Contest_2

Η LG Electronics Hellas διοργανώνει για τα φετινά Χριστούγεννα τον διαγωνισμό «Letters to Santa» στη σελίδα της στο Facebook, προσφέροντας 5 ξεχωριστά LG δώρα.

Οι συμμετέχοντες για φέτος δε χρειάζεται να γράψουν γράμμα στον Άγιο Βασίλη, αλλά να βρουν τα «Letters to Santa» που κρύβονται σε κάθε πίστα, κερδίζοντας έτσι συμμετοχές για τις κληρώσεις.

Ο πρωτότυπος διαγωνισμός της LG ξεκίνησε από τις 10 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και το πρωί της 24ης Δεκεμβρίου, ενώ περιλαμβάνει ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, μέσω του οποίου όσοι λάβουν μέρος κερδίζουν συμμετοχές για τις κληρώσεις των δώρων.

Στο πρώτο βήμα, όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν, πρέπει να αποδεχθούν την εφαρμογή της σελίδας «Letters to Santa», κερδίζοντας έτσι ήδη μία συμμετοχή για την κλήρωση. Στη συνέχεια, επιλέγοντας ένα από τα τρία δωμάτια της εφαρμογής «Εικόνα & Ήχος», «Οικιακές Συσκευές» ή «Κινητή Τηλεφωνία», οι παίκτες εισέρχονται σε διαφορετικά δωμάτια, όπου βρίσκονται κρυμμένα γράμματα στο χώρο που πρέπει να βρεθούν.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση ενός πάζλ, οι παίκτες κερδίζουν μία ακόμα συμμετοχή, ενώ αν θέλουν μπορούν να συνεχίσουν, κερδίζοντας κι άλλες, ολοκληρώνοντας τα πάζλ των υπόλοιπων δωματίων. Επιπλέον, οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν συμμετοχές, προσκαλώντας και τους φίλους τους να παίξουν.

Στη μεγάλη κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της 24ης Δεκεμβρίου, 5 τυχεροί νικητές θα κερδίσουν μία τηλεόραση LG UHD UB800V 40 ιντσών, ένα πλυντήριο ρούχων τεχνολογίας 6 Motion Dirext Drive LG F12A8TDA, έναν ψυγειοκαταψύκτη Total No Frost LG GBB539PVHWB, ένα smartphone LG L Bello και ένα smartphone LG L Fino.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, μπορείτε να επισκεφθείτε το παρακάτω: https://www.facebook.com/lghellas

[Δ.Τ. LG Electronics]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons