Χριστουγεννιάτικη προσφορά του Taxibeat σε συνεργασία με την PayPal

by George Polyzos • On 12-12-2014 • AT 12:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

taxibeat-media

Το Taxibeat ανακοίνωσε τη συνεργασία του με την υπηρεσία ασφαλών πληρωμών PayPal και προσφέρει δωρεάν διαδρομές ταξί στην Αθήνα.

Πιο συγκεκριμένα, κατεβάζοντας την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής Taxibeat, διαθέσιμη σήμερα για iOS και Android, και πραγματοποιώντας διαδρομή με πληρωμή PayPal, ο επιβάτης κερδίζει αυτόματα το κόστος της διαδρομής μέχρι και το ποσό των 10 ευρώ.

Η χριστουγεννιάτικη προσφορά ισχύει τόσο για παλιούς όσο και για νέους επιβάτες του Taxibeat, για την πρώτη διαδρομή που θα εξοφλήσουν μέσω PayPal και για περιορισμένο χρονικό διάστημα, εντός του Δεκεμβρίου.

Paypal-Taxibeat-xmas

Με την ενσωμάτωση της πληρωμής μέσω PayPal, το Taxibeat βελτιώνει ακόμα περισσότερο την εμπειρία μετακίνησης στην πόλη, καθιστώντας ιδιαίτερα εύκολη, γρήγορη και απλή τη διαδικασία για όλους.

«Ο Δεκέμβριος ήταν ανέκαθεν ο καλύτερος μήνας για το Taxibeat, αφού ο κόσμος τείνει να βγαίνει έξω περισσότερο και να χρησιμοποιεί ταξί συχνότερα. Φέτος, επιθυμία μας είναι να επιβραβεύσουμε τους επιβάτες μας με το να τους προσφέρουμε δωρεάν χριστουγεννιάτικες διαδρομές, σε συνδυασμό με την ασφάλεια και την ευκολία που παρέχει η ηλεκτρονική πληρωμή με την PayPal, έναν από τους πλέον ασφαλείς οργανισμούς πληρωμών στον κόσμο σήμερα» – αναφέρει ο Νίκος Δρανδάκης, CEO του Taxibeat.

«H εμπειρία των μετακινήσεων οφείλει να είναι εξίσου εύκολη, άνετη και ασφαλής, όπως ακριβώς όταν πληρώνεις μέσω της PayPal. Γι’ αυτό το λόγο, μας δίνει ιδιαίτερη χαρά η συνεργασία μας με το Taxibeat στην Αθήνα» – αναφέρει ο Damien Perillat, Μanaging Director της PayPal στην Περιφέρεια της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Οι επιβάτες που θέλουν να επωφεληθούν, αρκεί να συνδέσουν τον PayPal λογαριασμό τους στο Taxibeat και να κάνουν τη διαδρομή τους.

[Δ.Τ. Taxibeat]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons