Χρήση του Snapdragon 830 από το Microsoft Surface Phone

by George Polyzos • On 26-04-2016 • AT 2:22 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Lumia_950_02

Ήδη από τις αρχές του μήνα έκαναν την εμφάνισή τους φήμες που θέλουν τη Microsoft να λανσάρει το νέο της Surface Phone, σε διάφορες εκδόσεις, το αργότερο μέχρι το 2017.

Αυτή τη φορά μία διαρροή από την ίδια την αμερικανική εταιρεία έρχεται να ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση του Surface Phone. Όπως αποκαλύπτει το Forbes, στη σελίδα ελάχιστων απαιτήσεων υλικού της Microsoft για τα Windows 10, στη λίστα των υποστηριζόμενων chipsets για το εν λόγω λειτουργικό βρίσκεται και το MSM8998.

Αυτό πιστεύεται ότι είναι η κωδική ονομασία για τον Qualcomm Snapdragon 830, ο οποίος σύμφωνα με την υπάρχουσα φημολογία θα υποστηρίζει έως και 8GB μνήμης RAM και θα είναι κατασκευασμένος με την αρχιτεκτονική 10nm της Samsung. Εάν αυτά όντως ισχύουν ο εν λόγω επεξεργαστής θα είναι σε θέση να προσφέρει πρωτόγνωρη επεξεργαστική ισχύ στα μελλοντικά smartphones.

Εάν πράγματι η Microsoft επιλέξει τον Qualcomm Snapdragon 830 και μαζί όλο το υποστηριζόμενο από αυτόν hardware τότε θα πρόκειται να λανσάρει ένα από τα ακριβότερα smartphones που θα κυκλοφορούν στην αγορά.

Το Surface Phone, σύμφωνα με τα όσα μέχρι σήμερα έχουν διαρρεύσει, θα κυκλοφορήσει σε τρεις εναλλακτικές εκδόσεις που θα απευθύνονται σε διαφορετικά τμήματα της αγοράς: consumer, business και prosumer. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι ανάλογα με το κοινό της κάθε συσκευής θα παρέχεται και διαφορετικός εξοπλισμός, όπως επεξεργαστής και μνήμη RAM.

Σε κάθε περίπτωση κοινό σημείο αναφοράς αναμένεται να είναι ο premium σχεδιασμός και τα υλικά κατασκευής για όλη την οικογένεια των συσκευών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons