Χρήση του iris scanner στο Samsung Pay

by Nikos Kaimakamis • On 21-09-2016 • AT 12:59 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

samsung iris scanner

To Samsung Pay ανανεώνεται και προσφέρει τη δυνατότητα της χρήσης του iris scanner για την ταυτοποίηση του χρήστη. 

Το Samsung Pay, αποκλειστικά για τους κατόχους Galaxy Note 7, θα επιτρέπει την χρήση του αισθητήρα αναγνώρισης της ίριδας του ανθρώπινου ματιού, προκειμένου να μπορεί να εκτελεστεί μία πληρωμή, στοιχείο που εκτιμάται ότι θα προσφέρει επιπρόσθετη ασφάλεια στις συναλλαγές, μέσα από την πλατφόρμα ανέπαφων συναλλαγών της Samsung.

Η νέα δυνατότητα του Samsung Pay έρχεται στο update 2.3, το οποίο έχει παράλληλα και την υποστήριξη για εγγραφές μελών και δωροεπιταγές. Περιλαμβάνει και τη λειτουργία Card Restore για να μπορεί κανείς να επαναφέρει την εγγραφή του και να μην χάνει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Samsung Pay. Στην έκδοση Samsung Pay 2.3 μπορεί να γίνει και ο συγχρονισμός μέσω cloud για τα στοιχεία του λογαριασμού.

Η ανανεωμένη έκδοση του Samsung Pay είναι διαθέσιμη στο Google Play Store και μπορεί να την κατεβάσουν οι κάτοχοι smartphones της κορεάτικης εταιρείας χωρίς κανένα κόστος. Αυτή τη στιγμή το στοιχείο της χρήσης του iris scanner είναι περιορισμένο στο Samsung Galaxy Note 7, καθώς αυτή είναι η μόνη συσκευή που είναι εξοπλισμένη με το συγκεκριμένο στοιχείο, αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε να εμφανίζεται και σε άλλα μοντέλα στο μέλλον.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons