Χρηματοδοτώντας το “ασφαλές” Boss phone

by Nikos Kaimakamis • On 12-01-2015 • AT 4:59 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

BOSS_phone

Αυτό που διαφοροποιεί το Boss phone από τα άλλα δίκαρτα smartphones είναι το γεγονός ότι είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την ασφάλεια των επικοινωνιών. 

Είναι το πρώτο smartphone με ενσωματωμένο το Tor, ενώ βασίζεται στο crowd funding για να κάνει την επίσημη εμπορική του εμφάνιση. Πάντως, όπως όλα δείχνουν, θα τα καταφέρει, μιας και η μέχρι τώρα πορεία της online άντλησης κεφαλαίων βαίνει καλώς. Η κρυπτογράφηση Tor που προσφέρει είναι ικανή να του προσφέρει αρκετά καλά επίπεδα προστασίας για όσους ανησυχούν για την ιδιωτικότητά τους σε έναν διασυνδεδεμένο κόσμο.

Αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά αρκεί να σημειωθεί ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα phablet με οθόνη διαγωνίου 7 ιντσών, με ανάλυση 1920×1200 pixels και οχταπύρηνο επεξεργαστή από την MediaTek με γραφικά Mali 450. Έχει μπαταρία χωρητικότητας 3000 mAh, με κάμερα 8 Megapixel, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο 16 GB, ενώ τρέχει λειτουργικό σύστημα Android 5.0 Lollipop με ειδική προστασία Tor.

Μπορεί να υποστηρίζει δύο κάρτες SIM, υποστηρίζει λειτουργία στα δίκτυα LTE, ενώ διαθέτει και μπροστινή κάμερα 2 Megapixel. Η τιμή του αυτή τη στιγμή που τρέχει ακόμα η καμπάνια άντλησης κεφαλαίων μέσω crowdfunding είναι 355 δολάρια στις ΗΠΑ, ενώ άγνωστο είναι ακόμα το ποια θα είναι η τελική του τιμή. Η καμπάνια θα ολοκληρωθεί στις 2 Μαρτίου και μετά θα μπει σε μαζική παραγωγή.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons