Χίλια καταστήματα λιανικής πώλησης της Xiaomi μέχρι το 2020

by Nikos Kaimakamis • On 30-09-2016 • AT 9:24 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Xiaomi-Mi-5

Επιθετική πολιτική πώλησης θέλει να εφαρμόσει η Xiaomi με τα σχέδιά της να περιλαμβάνουν την ίδρυση χιλίων καταστημάτων τα προσεχή τέσσερα χρόνια. 

Η Xiaomi θέλει να ενισχύσει την παρουσία της στις αγορές, με την οικονομική της πορεία μέχρι στιγμής να έχει θετικό πρόσημο, αφού ειδικά στην Κίνα, έχει καταφέρει να ανέβει σημαντικά. Τα καταστήματα που θέλει να ανοίξει η Xiaomi δεν θα βρίσκονται μόνο σε κινέζικο έδαφος, αλλά ενδέχεται να τοποθετηθούν σε στρατηγικά σημεία πωλήσεων τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές αγορές, στοιχείο που δείχνει την εξωστρέφεια που διέπει την προωθητική πολιτική της εταιρείας.

Μέχρι σήμερα, η Xiaomi βασιζόταν στη χρήση του Internet για τις πωλήσεις των συσκευών της, ενώ, σύμφωνα με τα λεγόμενα του CEO της εταιρείας Lei Jun, ο σκοπός της Xiaomi είναι να μπορούν οι καταναλωτές να αγγίζουν και να δοκιμάζουν τα προϊόντα της εταιρείας προτού να τα αγοράσουν. Στην Κίνα, σύμφωνα με το Engadget, τα σημεία Mi Home θα μετατραπούν σε αποκλειστικά καταστήματα της Xiaomi και αναμένεται να δημιουργηθούν 60 τέτοια σημεία πώλησης στην κινεζική επικράτεια μέχρι τα τέλη του 2016.

Η κίνηση αυτή της Xiaomi θα έχει αρκετά μεγάλο κόστος, το οποίο η εταιρεία φιλοδοξεί να καλύψει μέσα από την μαζική πώληση των smartphones της.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons