Η Xerox Hellas πρώτη το γ’ τρίμηνο του 2017 στις λύσεις MFPs

by George Polyzos • On 17-12-2017 • AT 1:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Infosource για το γ’ τρίμηνο του 2017, η Xerox Hellas κατέχει την πρώτη θέση πωλήσεων στο σύνολο των Α3 πολυλειτουργικών λύσεων (MFPs).

Σύμφωνα με την Infosource, τo brand Xerox είναι πρώτο στο σύνολο της προαναφερόμενης κατηγορίας με ποσοστό 27%, παρουσιάζοντας σημαντική αύξηση εγκαταστάσεων σε σχέση με το 2016 – περίοδο κατά την οποία κατείχε και πάλι την πρώτη θέση με μερίδιο 20%. Σε σχέση με τη συνολική αγορά που παρουσίασε αύξηση 5% στην εν λόγω κατηγορία, η Xerox Hellas αύξησε τις πωλήσεις της κατά 40%!

Ειδικά για την κατηγορία των έγχρωμων Α3 πολυμηχανημάτων, το brand Xerox διατήρησε και πάλι την πρώτη θέση στα μερίδια με ποσοστό 35%, σημειώνοντας αύξηση 38% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2016.

Αξιοσημείωτες είναι οι επιδόσεις της εταιρείας και στην κατηγορία του Α4 Laser εξοπλισμού. Παρότι η αγορά των Α4 laser μηχανημάτων το τρίτο τρίμηνο του 2017 παρουσίασε πτώση σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του περασμένου έτους, η Xerox Hellas διατήρησε την ανοδική της πορεία για ένα ακόμη τρίμηνο, σημειώνοντας αύξηση πωλήσεων 45% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2016.

Σημαντική συμβολή σε αυτές τις επιτυχίες είχαν τα νέα mobile και cloud ready μοντέλα με τεχνολογία ConnectKey που η Xerox λάνσαρε και στην Ελληνική αγορά μέσα στο 2017. Τα συγκεκριμένα μοντέλα προσφέρουν εξελιγμένη εμπειρία χρήσης, μεγάλη παραγωγικότητα, κορυφαία ασφάλεια και σημαντικές δυνατότητες παραμετροποίησης, μέσω πολλών εφαρμογών που καλύπτουν στοχευμένα τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons