Χειρισμός του έξυπνου σπιτιού με το Logitech Pop

by Nikos Kaimakamis • On 11-08-2016 • AT 10:02 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Home Electronics

logitech pop

Ένα έξυπνο σπίτι με πολλούς αυτοματισμούς μπορεί να έχει μεγάλη πολυπλοκότητα, την οποία έρχεται να νικήσει το Logitech Pop. 

To Logitech Pop είναι ένας έξυπνος διακόπτης για το έξυπνο σπίτι, ο οποίος μπορεί να προγραμματιστεί ώστε να δέχεται συγκεκριμένες εντολές κάθε φορά. Το μεγάλο πλεονέκτημα του Logitech Pop είναι ότι μπορεί να ελέγχει πολλά και διάφορα υποσυστήματα και όχι μόνο ένα συγκεκριμένο στοιχείο. Μάλιστα, αλληλεπιδρά διαφορετικά με τις συσκευές ανάλογα με το πάτημα που κάνει κανείς πάνω του.

logitech pop alone

Έτσι, υπάρχει διαφορετική εντολή που μπορεί να δίνει κανείς με ένα απλό πάτημα, με διπλό πάτημα ή με ένα παρατεταμένο πάτημα. Ο προγραμματισμός των εντολών γίνεται από την εφαρμογή Pop που μπορεί να εγκατασταθεί δωρεάν στο smartphone του ιδιοκτήτη του smart home. Ένα στοιχείο που αναφέρει το Verge και αξίζει να τονιστεί είναι ότι μπορεί ο χρήστης του Logitech Pop να προγραμματίσει μία διπλή εντολή με κάθε πάτημα, έτσι ώστε να γίνονται περισσότερες ενέργειες με κάθε πάτημα.

Το Logitech Pop μπορεί να συνεργαστεί με το Logitech Harmony, το πολυλειτουργικό τηλεκοντρόλ της εταιρείας, ενώ είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία. Ο κάθε διακόπτης Logitech Pop κοστίζει 39 δολάρια, ενώ εάν αγοράσει κανείς το Logitech Pop starter kit που περιλαμβάνει το σταθμό βάσης και δύο διακόπτες θα πρέπει να πληρώσει 99 δολάρια.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons