Πλήκτρα χειρισμού στο πίσω μέρος για τα μελλοντικά Samsung Edge

by Nikos Kaimakamis • On 22-07-2015 • AT 1:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Samsung Galaxy Note Edge

Μία νέα πατέντα της Samsung δείχνει ότι τα μελλοντικά μοντέλα της σειράς Edge ενδέχεται να αποκτήσουν πλήκτρα χειρισμού στο πίσω μέρος. 

Η πατέντα της Samsung δείχνει ότι η κορεάτικη εταιρεία θα δημιουργήσει ένα πάνελ αφής στο πίσω μέρος για τον άνετο χειρισμό της συσκευής της οικογένειας Edge. Μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής, μπορεί κανείς να παραμετροποιήσει τις λειτουργίες που μπορεί κανείς να εκτελέσει με την βοήθεια του πίσω πάνελ. Για παράδειγμα, το πίσω πάνελ θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για το scroll down σε έναν δικτυακό τόπο.

samsung_backside_touch_control_patent

Το πίσω μέρος των Samsung Edge θα μπορούσε να αντιλαμβάνεται και το είδος του πιασίματος που κάνει ο χρήστης, το πού βρίσκεται ο αντίχειρας, καθώς και το πόσο σφιχτά πιάνει το τηλέφωνο ο χρήστης. Αυτό, για παράδειγμα, θα μπορούσε να ενεργοποιεί το πληκτρολόγιο στην οθόνη, κάθε φορά που το σύστημα αντιλαμβανόταν ότι ο χρήστης πιάνει το κινητό με τα δυο του χέρια.

Η αίτηση ευρεσιτεχνίας της Samsung είχε κατατεθεί τον Νοέμβριο του 2014, αλλά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η εταιρεία έχει παρουσιάσει κάτι ανάλογο. Εκτιμάται ότι η Samsung θα χρησιμοποιήσει την πατέντα της σε κάποιο από τα μελλοντικά μοντέλα της οικογένειας Edge που θα παρουσιάσει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons