Το Kinect είναι πλέον απαραίτητο στο XBOX One, full HD 1080p κάμερα

by Stefanos Kofopoulos • On 21-05-2013 • AT 8:51 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Το Kinect είναι πλέον απαραίτητο στο XBOX One

Όπως ήταν αναμενόμενο, το νέο XBOX One χρειάζεται το Kinect για να λειτουργήσει. Για την ακρίβεια το XBOX One θα πωλείται με το Kinect στο ίδιο κουτί, ώστε να μετατρέψει το σαλόνι, την τηλεόραση και το gaming σε μια διαφορετική εμπειρία.

Περιμέναμε το νέο Kinect να ονομάζεται Kinect 2 αλλά τελικά το όνομα του είναι απλά Kinect. Βελτιωμένο στα σημεία και με ξεχωριστό design, το Kinect έχει μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ και μαζί με το νέο χειριστήριο του XBOX One μπορεί να αναγνωρίσει τον gamer αυτόματα χωρίς αυτός να χρειαστεί να κάνει τίποτα περισσότερο από το να συνεχίσει να παίζει από το σημείο που σταμάτησε.

Τα χαρακτηριστικά του νέου Kinect περιλαμβάνουν νέα ευρυγώνια κάμερα με full HD 1080p ανάλυση με δυνατότητα καταγραφής βίντεο στα 30fps. Είναι τόσο μεγάλη η ακρίβεια του νέου Kinect στο XBOX One που η Microsoft δήλωσε ότι μπορεί να αντιληφθεί μέχρι και ελάχιστες κινήσεις στους ώμους και τον καρπό και να “διαβάσει” και τους χτύπους της καρδιάς όταν κάποιος γυμνάζεται μπροστά στο XBOX One.

Στο νέο Kinect βρίσκονται και τα νέα μικρόφωνα που λειτουργούν για τις φωνητικές εντολές του XBOX One με δυνατότητα αναγνώρισης της φωνής από κάθε μέλος της οικογένειας. #XboxReveal

LIVE: Δες ζωντανά την παρουσίαση του XBOX One

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Σούπερ κονσόλα επόμενης γενιάς, οι προδιαγραφές είναι εντυπωσιακές. H Microsoft ολοφάνερα τα έδωσε όλα καθώς πολλά κέρδη βγαίνουν από της πωλήσεις του XBox και παιχνιδιών για αυτό. Να δούμε όμως και την ανταπάντηση του βασιλιά, του PS4. Τόση υπολογιστική δύναμη επιτρέπει πλέον να κυκλοφορήσουν παιχνίδια με γραφικά επιπέδου infiltrator demo. Η Microsoft το προτείνει σαν συνολικό πακέτο ψυχαγωγίας υποκαθιστώντας όλες τις άλλες συσκευές.

Top

Show Buttons
Hide Buttons