Το XBOX One είναι ελεύθερο, χωρίς σύνδεση στο internet και DRM για ανταλλαγή games

by Stefanos Kofopoulos • On 20-06-2013 • AT 1:18 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

XBOX One είναι ελεύθερο, χωρίς σύνδεση στο internet και DRM για ανταλλαγή games

Την στιγμή που όλοι νόμιζαν ότι το XBOX One έχασε το παιχνίδι, η Microsoft δηλώνει παρών και κερδίζει τις εντυπώσεις. Το XBOX One θα είναι πλέον ελεύθερο από τους περιορισμούς που αρχικά είχαν ανακοινωθεί και θα συμπεριφέρεται όπως ακριβώς και το ΧΒΟΧ 360.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι η Microsoft άκουσε τους χρήστες και είδες αυτό ακριβώς που έκανε η Sony με το PlayStation 4. Λιγότεροι περιορισμοί σημαίνει μεγαλύτερη ευχαρίστηση για τους gamers και καλύτερη εικόνα στην αγορά. Σύμφωνα με την χθεσινή ανακοίνωση, το XBOX One αλλάζει δραματικά.

Ξεχαστε την συνδεση στο internet, το XBOX One ειναι ελευθερο

Η Microsoft απαιτεί από τους χρήστες να συνδεθούν μία και μόνο φορά για να σετάρουν το XBOX One την πρώτη φορά που θα βγει από το κουτί. Από εκεί και πέρα ο κάθε gamer είναι ελεύθερος να παίζει όλη μέρα, κάθε μέρα χωρίς να ανησυχεί για την σύνδεση στο internet. Το XBOX One είναι κυριολεκτικά ελεύθερο, πέρα από gestures/ φωνητικές εντολές χωρίς να δεσμεύεται από WiFi ή ethernet σύνδεση. Μπορεί να παίξει οποιοδήποτε game σε οποιαδήποτε τηλεόραση αρκεί να υπάρχει μια πρίζα και παίχτες. Όπως ακριβώς με το XBOX 360.

Επιτρεπεται η ανταλλαγη παιχνιδιων και τα μεταχειρισμενα games

Πλέον το XBOX One θα μπορεί να παίξει οποιοδήποτε μεταχειρισμένο παιχνίδι. Το ίδιο θα συμβεί και με παιχνίδια που έχετε ανταλλάξει με φίλους ή games που έχετε νοικιάσει. Η Microsoft κατάλαβε ότι η αγορά των μεταχειρισμένων games είναι μεγάλη και οι χρήστες ξοδεύουν χρήματα για τίτλους που θέλουν να παίξουν, όχι απαραίτητα να αγοράσουν πρώτοι. Όπως ακριβώς έκανε η Sony με το PS4 και τη ανταλλαγή games.

Όπως είναι φυσικό η Microsoft δεν ξεχνά να αναφέρει ότι εκτός από τα παιχνίδια που αγοράζει κάποιος στα καταστήματα, το XBOX One προσφέρει μεγάλη συλλογή games που γίνονται download αλλά δυστυχώς δεν μπορούν να μεταπωληθούν, ούτε να δανειστούν σε φίλους.

Τέλος, ακόμη μία σημαντική αλλαγή είναι η άρση του γεωγραφικού περιορισμού των παιχνιδιών για όλες τις κονσόλες Xbox One. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα παιχνίδια θα μπορούν να παίξουν σε κάθε Xbox One ανεξάρτητα από τη χώρα προέλευσης ή αγοράς.

Η τιμή του XBOX One παραμένει η ίδια στα 499 ευρώ, 100 ευρώ ακριβότερα από το PlayStation 4.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αναμενόμενη κίνηση απο την Microsoft. Βασικά υποχρεούταν να την κάνει και να διορθώσει το (μεγάλο) λάθος της, αλλιώς, ρεαλιστικά αν το δούμε, το XBOX One θα το κλαίγαν οι ρέγγες.. :)

  2. Την στρίμωξε άσχημα ή Sony τα άλλα είναι δικαιολογίες!

Top

Show Buttons
Hide Buttons