Απόσυρση κονσόλας από τα Public, δώρο έκπτωση 30% σε Xbox 360 Kinect

by Stefanos Kofopoulos • On 09-11-2010 • AT 3:52 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Απόσυρση κονσόλας από τα Public, δώρο έκπτωση 30% σε Xbox 360 Kinect

Δεν είμαι πολύ σίγουρος γιατί κάποιος να θέλει να αποσύρει το παλιό του Xbox 360 για να αποκτήσει το καινούριο Xbox 360 με Kinect, η προσφορά όμως φαίνεται δελεαστική για τους hardcore gamers που θέλουν να αποκτήσουν ένα ολόφρεσκο Xbox 360 Kinect στα bundles των 250 GB ή 4 GB. Αν και το δελτίο τύπου αναφέρει έκπτωση 30% στην αγορά του Xbox 360 Kinect μετά την απόσυρση του παλιού Xbox 360, η προσφορά εξειδικεύεται σε “έκπτωση 100 ευρώ, ανταλλάσσοντας την παλιά τους κονσόλα Xbox 360 Elite ή 80 ευρώ για την κονσόλα Arcade Xbox 360”.

Δεν βγάζει ιδιαίτερο νόημα αλλά επειδή Χριστούγεννα έρχονται και οι gamers πάντα ψάχνουν μια καλή αφορμή για upgrades, αξίζει να ρίξετε μια ματιά στο Public της γειτονιάς σας. Ακολουθεί και το press release με την περίεργη διατύπωση και τα yada yada.

Από την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου και μέχρι το τέλος Νοεμβρίου, οι λάτρεις του gaming μπορούν να επισκεφθούν ένα από τα καταστήματα Public και να ανταλλάξουν την παλιά τους κονσόλα Xbox 360, κερδίζοντας μέχρι 30% έκπτωση στην αγορά της κονσόλας Xbox 360 (250 GB ή 4 GB ) με αισθητήρα Kinect.

Ο πρωτοποριακός αισθητήρας Kinect που διατίθεται με το Xbox 360, αποτελεί την νέα τάση για τους λάτρεις του gaming καθώς καταργεί την χρήση των καθιερωμένων περιφερειακών αξεσουάρ, μετατρέποντας τον ίδιο των χρήστη σε χειριστήριο. Ο τρόπος είναι απλός καθώς ο αισθητήρας Kinect εντοπίζει όλες τις κινήσεις του σώματος και απομονώνει τις φωνές κάνοντας το gaming πραγματική απόλαυση.

Η κονσόλα Xbox 360 που περιέχει τον αισθητήρα kinect κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου. Οι επισκέπτες του Public μπορούν να κερδίσουν έκπτωση 100 ευρώ, ανταλλάσσοντας την παλιά τους κονσόλα Xbox 360 Elite ή 80 ευρώ για την κονσόλα Arcade Xbox 360.

Η κονσόλα που επιστρέφεται θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση, πλήρη λειτουργία και να συμπεριλαμβάνει όλα τα απαραίτητα περιφερειακά (καλώδιο τροφοδοσίας, καλώδιο τηλεόρασης και ένα χειριστήριο), ενώ δεν είναι δυνατή η εξαργύρωση για άλλο προϊόν.

Για όσους επιθυμούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την κονσόλα Xbox 360 Kinect, στον ιστοχώρο www.public.gr. θα βρουν όλα όσα πρέπει να ξέρουν!

Γιατί στα Public η παλιά σας κονσόλα αποκτά αξία!

Σκέφτεσαι gaming ? Σκέψου μόνο Public!!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. καλα απλα τα σπαει τι kinect

  2. Δεχονται και κονσολες ανοιγμενες, αναστημενες απο RROD με ξηλωμενα τα X-Clamps; :-P

  3. Γιατι, δεν μπορεις να αγορασεις μονο το Kinect sensor και να το συνδεσεις στο ηδη υπαρχων xbox?

  4. Ρώτησα εχθές σε κατάστημα. Δεν δεχοντε hacked κονσόλες.
    @Angelos: σίγουρα μπορείς :p

    • Ποιός θα την δεχόταν; Δεν είναι εφικτό να κάνεις restore και να φέρεις το Xbox 360 στην αρχική κατάσταση;

  5. Πάντα το είχα απορία. Τί τις κάνουν τις παλιές κονσόλες; Που τους χρησιμεύουν; Το ίδιο κ για τα παλιά παιχνίδια.

Top

Show Buttons
Hide Buttons