Φθηνότερο Xbox 360 Elite για όλους

by Stefanos Kofopoulos • On 28-08-2009 • AT 12:31 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Τεχνολογία

Xbox 360 Elite

Πόλεμο τιμών ξεκινάει η Microsoft εν όψη Χριστουγέννων και της εμφάνισης του PlayStation 3 Slim. Από σήμερα, 28 Αυγούστου 2009, το Xbox 360 Elite θα διατίθεται 50 ευρώ φθηνότερα δηλαδή στα 250 ευρώ παρέα με τα 120GB του σκληρού δίσκου του. Είναι εντυπωσιακό ότι η Microsoft πετάει από τώρα το καρότο του Project Natal και την συμβατότητα με το Xbox 360 Elite κάποια στιγμή στο μέλλον.

Η νέα τιμή του Xbox 360 Elite δεν είναι τυχαία, αφού η Sony πρόσφατα ανακοίνωσε την διάθεση του μικρότερου και ομορφότερου (ανάλογα τα γούστα) PS3 Slim στα 300 ευρώ, τιμή που είχε το Elite μέχρι πριν μερικές ημέρες. Στα 50 ευρώ λιγότερα η Microsoft παραμένει ανταγωνιστική και πιθανότατα θα ετοιμάζει επιπλέον προσφορές για τις γιορτές που παρέα με την μειωμένη τιμή θα προσελκύσουν περισσότερους αγοραστές και κέρδη από τις μελλοντικές πωλήσεις παιχνιδιών και φυσικά του Project Natal.

Ακολουθούν τα press release λογάκια.

Το Xbox 360 από σήμερα σας προσκαλεί να απολαύσετε τα παιχνίδια που προσφέρει και την απόλυτη ψυχαγωγία σε ακόμη πιο χαμηλή τιμή. Από τις 28 Αυγούστου 2009, η τιμή της κονσόλας Xbox 360 Elite με σκληρό δίσκο 120GB θα μειωθεί κατά €50 σε όλη την Ευρώπη και η κονσόλα θα διατίθεται πλέον στην εκτιμώμενη λιανική τιμή των €249,99*.

Το Xbox 360 συγκεντρώνει όλη την ψηφιακή ψυχαγωγία σε μια συσκευή και δίνει τη δυνατότητα στον καταναλωτή να παίξει video games, να παρακολουθήσει ταινίες και να ακούσει μουσική, όλα μέσα από την κονσόλα Xbox 360. Και, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, τα Xbox 360 που διατίθενται σήμερα θα είναι πλήρως συμβατά με το επονομαζόμενο “Project Natal” που θα προσφέρει έλεγχο χωρίς χειριστήρια στο μέλλον.

«Ενόψει των Χριστουγέννων, είναι η καταλληλότερη στιγμή να κάνουμε προτάσεις για ψυχαγωγία και δώρα που όλοι θα μπορούν να απολαύσουν» δήλωσε ο Chris Lewis, αντιπρόεδρος του Interactive Entertainment Business της Microsoft Europe. «Έχουμε βάλει ως στόχο να δώσουμε νέο νόημα στην οικιακή ψυχαγωγία στο σαλόνι μέσα στους επόμενους 18 μήνες και θέλουμε να βεβαιωθούμε πως θα θέσουμε τα σωστά θεμέλια για τους καταναλωτές, προκειμένου να μπορούν να κάνουν σωστές και καλά πληροφορημένες επιλογές για την πλατφόρμα που θα επιλέξουν. Γνωρίζουμε ότι το κόστος αποτελεί μια σημαντική παράμετρο στις επιλογές των καταναλωτών, αλλά αυτό που γνωρίζουμε επίσης είναι πως οι Ευρωπαίοι καταναλωτές επιθυμούν να επιλέγουν προϊόντα με αξία και όφελος που τους εξασφαλίζουν σπουδαίες εμπειρίες ψυχαγωγίας. Έτσι πρέπει να τους προσφέρουμε όλα αυτά που επιθυμούν, ώστε να συνεχίσουμε να αναπτυσσόμαστε και να είμαστε επιτυχημένοι στην Ευρώπη.»

Η παρουσία ενός Xbox 360 στο κέντρο του σαλονιού μας προσφέρει ψυχαγωγία για κάθε περίσταση. Αν είστε φίλος των video games, είτε παίζετε μόνος ή με την παρέα σας στο σπίτι, μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε εκατοντάδες τίτλους που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας: Μπορείτε να μαζευτείτε με τους φίλους ή την οικογένειά σας και να ξαναζήσετε τη μουσική των θρυλικών «Σκαθαριών» με το “The Beatles: Rock Band.” Αν πάλι προτιμάτε τη δράση, βάλτε φωτιά στην άσφαλτο στις πίστες του “Forza Motorsport 3”, μπείτε ξανά στο σύμπαν του “Halo” ως ένας Orbital Drop Shock Trooper με το “Halo 3: ODST” ή ετοιμαστείτε για σκληρές μάχες με το πολυαναμενόμενο “Modern Warfare® 2” της Infinity Ward, το διάδοχο του τίτλου με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ιστορία των first-person action games “Call of Duty® 4: Modern Warfare”. Και ακόμη, μπορείτε να δείτε ταινίες, να ακούσετε μουσική ή να απολαύσετε τις φωτογραφίες σας από την άνεση του καναπέ σας.

Με όλες αυτές τις εμπειρίες να είναι διαθέσιμες τα Χριστούγεννα που έρχονται και με τη μελλοντική προσθήκη του “Project Natal”, το οποίο θα συνεργάζεται με όλα τα Xbox 360 που διατίθενται σήμερα και στο μέλλον, η πλατφόρμα του Xbox 360 προσφέρει περισσότερη ψυχαγωγία με χαμηλότερο κόστος.

Η πτώση τιμής της κονσόλας Xbox 360 Elite συμπίπτει με την αναπροσαρμογή της στρατηγικής της πλατφόρμας του Xbox 360 σε όλη την Ευρώπη, καθιστώντας βέβαιο πως σε όλα τα επίπεδα τιμών το Xbox 360 αποτελεί την ιδανική πρόταση σε σχέση ποιότητας-τιμής για όλες τις αγορές. Με την κονσόλα Xbox 360 Elite στη νέα εκτιμώμενη λιανική τιμή των €249,99* σε συνδυασμό με την εκτιμώμενη λιανική τιμή των €199,99* για το Xbox 360 Arcade, η τιμολογιακή πολιτική προσφέρει ξεκάθαρες επιλογές και αξία σε όλα τα επίπεδα για το Xbox 360. Το Xbox 360 Pro με το σκληρό δίσκο των 60GB θα συνεχίσει να κυκλοφορεί μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων του στην Ευρωπαϊκή αγορά

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons