Χαρακτηριστικά του Windows 10 στα Windows RT tablets

by George Polyzos • On 26-01-2015 • AT 1:10 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

microsoft-surface

Παρά το γεγονός ότι οι συσκευές με λειτουργικό σύστημα Windows RT δεν θα δεχθούν τη μελλοντική αναβάθμιση σε Windows 10, εντούτοις θα ενσωματωθούν ορισμένα από τα χαρακτηριστικά του νέου λειτουργικού.

Αυτό αναφέρει σε δημοσίευμά του της Κυριακής το Supersite for Windows, κάνοντας λόγο για μια αναβάθμιση που θα περιλαμβάνει αρκετά από τα νέα στοιχεία του επερχόμενου λειτουργικού συστήματος της Microsoft. Ωστόσο, το δημοσίευμα δεν αναφέρει επακριβώς ποια θα είναι τα στοιχεία της αναβάθμισης.

Να υπενθυμίσουμε ότι το λειτουργικό σύστημα Windows RT βασίζεται στα Windows 8 αλλά προορίζεται για χρήση σε ταμπλέτες με επεξεργαστές τεχνολογίας ARM και δεν υποστηρίζει εφαρμογές x86. Τα Windows RT λανσαρίστηκαν ως το όραμα της Microsoft για το μέλλον δανειζόμενα στοιχεία από τα mobile και desktop λειτουργικά της εταιρείας, όπως η χρήση app store αλλά και το αυστηρά ελεγχόμενο περιβάλλον χρήσης.

Εάν οι πληροφορίες επαληθευθούν αναβάθμιση θα δεχθούν τα μοντέλα Microsoft Surface RT και Microsoft Surface 2. Αντίθετα, το πιο πρόσφατο Surface Pro 3 θα αναβαθμιστεί πλήρως στο λειτουργικό Windows 10, ενώ το μελλοντικό Surface Pro 4 λογικά θα έχει το νέο λειτουργικό εγκατεστημένο εξαρχής.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons