Χαμηλότερη τιμή 20% για το Taxibeat Boxi

by George Polyzos • On 21-11-2014 • AT 11:49 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

taxibeat-media

Το Taxibeat Boxi, η door-to-door υπηρεσία του Taxibeat που υποστηρίζεται από στόλο δικύκλων και ταξί, έκλεισε τον πρώτο μήνα λειτουργίας και παρουσιάζει νέο, μειωμένο τιμοκατάλογο.

Πλέον, οι χρήστες της εφαρμογής του Taxibeat μπορούν να στείλουν ό,τι θέλουν στην Αθήνα σε μισή ώρα, με χρέωση από 4 ευρώ. Συγκεκριμένα, η ελάχιστη χρέωση γίνεται πλέον 4 ευρώ για αποστολές Βoxi με δίκυκλο και 7 ευρώ για αποστολές Βoxi με ταξί.

Η συνολική έκπτωση που προκύπτει ανά διαδρομή είναι 20% κατά μέσο όρο σε σύγκριση με πριν. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να είναι μικρότερη ή και μεγαλύτερη, ανάλογα με την απόσταση κάθε διαδρομής. Πρακτικά, η χρέωση ανά χιλιόμετρο μειώνεται προοδευτικά όσο μεγαλώνει η απόσταση της διαδρομής.

Το Boxi είναι το απόλυτο door-to-door και φτιάχτηκε για τις περιπτώσεις που η αποστολή δεν μπορεί να περιμένει. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν κάτι τώρα, χωρίς να χρειάζεται να φροντίσουν για ειδική συσκευασία ή να κάνουν κάτι περισσότερο. Άμεσα, εύκολα κι απλά, από το smartphone τους, με την ασφάλεια και την εμπιστοσύνη που τους δίνει το δίκτυο του Taxibeat.

Το Taxibeat Boxi είναι διαθέσιμο μέσα από τη δωρεάν εφαρμογή του Taxibeat στο App Store και το Google Play.

[Δ.Τ. Taxibeat]

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons