Χαμηλότερες του iPhone XS οι επιδόσεις του Galaxy S10

by Nikos Kaimakamis • On 29-01-2019 • AT 11:38 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προκύπτουν από τα benchmark tests προτού ακόμα αυτό παρουσιαστεί, οι επιδόσεις του Galaxy S10 υπολείπονται εκείνες του iPhone XS. 

Τα benchmark tests του Samsung Galaxy S10 που έχουν κάνει μέχρι στιγμής την εμφάνιση τους στο Διαδίκτυο αφορούν τόσο στον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855 όσο και στον Samsung Exynos 9820, με τους οποίους θα εξοπλίζεται το νέο μοντέλο της κορεάτικης εταιρείας. Στα benchmark test αυτά, η νέα ναυαρχίδα της Samsung εμφανίζεται να έχει χαμηλότερες επιδόσεις σε σχέση με τον επεξεργαστή A12 της Apple, ο οποίος και εξοπλίζει το iPhone XS.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Slashgear, πάντως, το σκορ που μπορεί να σημειώνει ένας επεξεργαστής στα benchmark tests δεν θα πρέπει να είναι ο μοναδικός και απόλυτος παράγοντας που κρίνει την απόδοση μίας συσκευής.

Είναι ένα ενδεικτικό στοιχείο της λειτουργίας ενός smartphone, αλλά δεν είναι ο απόλυτος κριτής για το ποια από τις δύο συσκευές είναι η καλύτερη, αφού για να το κρίνει κανείς αυτό θα πρέπει να τρέξει την ίδια εφαρμογή με ακριβώς τον ίδιο τρόπο σε δύο διαφορετικά λειτουργικά συστήματα. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα benchmark tests δεν πρέπει να τα λαμβάνει κανείς υπόψη του, απλώς δεν θα πρέπει να αποτελούν τον μοναδικό παράγοντα που καθορίζει την επιλογή του καταναλωτή.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τα αποτελέσματα που έχουν εμφανιστεί στο Διαδίκτυο δείχνουν ότι ο επεξεργαστής του iPhone XS παραμένει ένα από τα πιο ισχυρά chips στην αγορά.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons