Χαμηλό βαθμό ικανότητας επισκευής δίνει το iFixit στο νέο iPad

by Nikos Kaimakamis • On 31-03-2017 • AT 1:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το iFixit έβαλε στον πάγκο του το νέο iPad με την οθόνη διαγωνίου 9,7 ιντσών για να δει πόσο εύκολα επισκευάζεται. 

Σύμφωνα με το iFixit, το νέο iPad δεν τα πηγαίνει και τόσο καλά στο κομμάτι της δυνατότητας επισκευής του, αφού δεν κατάφερε να συγκεντρώσει βαθμό μεγαλύτερο από το 2 στα 10, σύμφωνα με τη σχετική κλίμακα του γνωστού site teardown.

Ο λόγος που το νέο iPad πήρε τόσο χαμηλό σκορ είναι επειδή οι τεχνικοί του iFixit συνάντησαν μια σειρά από προβλήματα στο άνοιγμα και το διαχωρισμό μερών του tablet. Ένα από τα χειρότερα σημεία είναι το γεγονός ότι το μπροστινό πάνελ είναι κολλημένο με το υπόλοιπο κομμάτι, στοιχείο που καθιστά εύκολο το σπάσιμο της οθόνης, εάν κάποιος δοκιμάσει να το ανοίξει για επισκευή.

Στο εσωτερικό του υπάρχει ένας επεξεργαστής Apple A9 τρίτης γενιάς, στα 64 Bit, μία μπαταρία 32,9 Wh και μνήμη RAM στα 2 GB. Σύμφωνα με τα ευρήματα του iFixit, αρκετά μέρη στο εσωτερικό του νεότερου και πιο προσιτού σε τιμή iPad προέρχονται από τη γραμμή παραγωγής του iPad Air 1 και 2. Σε κάθε περίπτωση, για να επισκευαστεί σωστά το νέο iPad θα πρέπει να μπει χέρι ειδικού, αφού για έναν άπειρο χρήστη, η οποιαδήποτε προσπάθεια επισκευής μπορεί να έχει επικίνδυνες συνέπειες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons