Ως συλλεκτικό κομμάτι πωλείται το πρώτο iPhone που κυκλοφόρησε η Apple

by Nikos Kaimakamis • On 13-12-2016 • AT 11:02 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

iphone-first-generation

Μπορεί να έχουν περάσει 9 χρόνια από την κυκλοφορία του, αλλά το πρώτο iPhone καταφέρνει να παραμένει αντικείμενο του πόθου για τους συλλέκτες. 

Το πρώτο iPhone είχε κάνει την εμφάνισή του στις 9 Ιανουαρίου 2007 και από τότε έχει δει αρκετές διαφορετικές υλοποιήσεις και παραλλαγές. Εκείνο το πρώτο μοντέλο, όμως, καταφέρνει να αποτελεί αντικείμενο πολύ μεγάλης συλλεκτικής αξίας, ειδικά εάν κάποιος είχε προνοήσει να κρατήσει κάποιο από τα iPhone πρώτης γενιάς στο κουτί τους, χωρίς να μπει στον πειρασμό να τα χρησιμοποιήσει. Σύμφωνα με το Phone Arena, στο site δημοπρασιών eBay μπορεί να δει κανείς τέτοια iPhone που δεν έχουν βγει από το κουτί τους να πωλούνται σε τιμές που μπορούν να φτάσουν έως και τα 20.000 δολάρια.

Για να υπάρχει ένα μέτρο σύγκρισης, αρκεί κανείς να συνυπολογίσει ότι η τιμή στην οποία είχε ξεκινήσει την εμπορική του πορεία το iPhone πρώτης γενιάς ήταν τα 499 δολάρια για το μοντέλο με την μνήμη των 4 GB και 599 δολάρια για το μοντέλο με την εσωτερική μνήμη των 8 GB. Θα πρέπει να ληφθεί υπόψη ότι εδώ γίνεται λόγος για ένα smartphone, το οποίο δεν υποστήριζε δίκτυα 3G, αλλά EDGE, η κάμερα του ήταν 2 Megapixel και δεν υπήρχε συνοδευτικό φλας.

Παρόλα αυτά, το iPhone πρώτης γενιάς, μπορεί να προσφέρει αρκετά χρήματα σε όποιον καταφέρνει να το διατηρεί σε άριστη κατάσταση, σαν καινούριο… Μήπως είναι ώρα να ρίξετε μια ματιά στα συρτάρια σας;

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons