Σταθμοί εργασίας και νέα VR προϊόντα από την HP

by George Polyzos • On 04-03-2018 • AT 11:00 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η HP ανακοίνωσε στο SOLIDWORKS World, ότι θα τροφοδοτήσει τον HP Z4, το πιο εμπορικά επιτυχημένο workstation, με μια επιλογή από επεξεργαστές Intel Xeon ή Core X και θα παρέχει υποστήριξη για dual extreme graphics.

Το HP Z4 workstation, ιδανικό για σχεδιασμό, προσομοίωση, απόδοση και εικονική πραγματικότητα (VR), προσφέρει μεγάλη αποδοτικότητα και εντυπωσιακούς ρυθμούς για μια σειρά από εφαρμογές. Ο HP Z4 μπορεί να διαχειριστεί εύκολα εργασίες που απαιτούν επεξεργασία μεγάλης συχνότητας, πολλαπλούς πυρήνες CPU και υψηλής ισχύος dual GPUs. Εκτός από τους επεξεργαστές Intel Xeon W που είναι ιδανικοί για workstation, πλέον ο HP Z4 μπορεί να ρυθμιστεί και με επεξεργαστές Intel Core X, οι οποίοι διατίθενται μέχρι και με 18 πυρήνες και μέχρι και με δύο extreme graphics GPUs, για απαράμμιλη απόδοση και παραγωγικότητα.

Η HP παρουσίασε επίσης και το HP Windows Mixed Reality Headset – Professional Edition. Αυτό το VR headset προσφέρει εντυπωσιακή και συναρπαστική εμπειρία λόγω της 1440×1440 per eye ανάλυσης που διαθέτει και του ρυθμού ανανέωσης 90Hz. Οι χρήστες θα απολαύσουν και τις 6 βαθμίδες ελευθερίας, χωρίς όρια στο tracking και με ασύρματους ανιχνευτές κίνησης που περιλαμβάνονται στην συσκευασία. Για τις επιχειρήσεις, το headset είναι ο ιδανικός συνδυασμός για άνεση και ευκολία, καθώς συνοδεύεται από μαξιλαράκια προσώπου που είναι εύκολα στον καθαρισμό τους. Ακόμη, χρησιμοποιεί μια κορδέλα διπλής επένδυσης, μια εύκολα προσαρμόσιμη λαβή, και οθόνες με εμπρόσθιο άξονα για μοναδική εμπειρία για έναν ή περισσότερους χρήστες.

Προκειμένου να αντιμετωπίσει πολύπλοκους και επιβαρυντικούς παράγοντες στην ανάπτυξη και διαμόρφωση του VR, η HP μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με το VR Launch Kit για το Unreal Engine. Το VR kit δημιουργήθηκε με στόχο να επιταχύνει τη λήψη αποφάσεων με τη βελτιστοποίηση στην ανάπτυξη του VR για την εξυπηρέτηση του design visualization. Διευκολύνει τους χρήστες στο να μπορούν γρήγορα να διαπιστώσουν τις βέλτιστες δυνατές ρυθμίσεις του υπολογιστή, κερδίζει μέρες εργασίας στην προετοιμασία του VR με Datasmith που αυτοματοποιεί την βελτιστοποίηση των 3D engineering assets για το περιβάλλον ανάπτυξης της Unreal, και διαμορφώνει προς άμεση χρήση κοινές αλληλεπιδράσεις που περιλαμβάνουν parts explosion και model cross-sections. Το HP VR Launch Kit για το Unreal Engine, μια σουίτα εργαλείων που βασίζεται στο Unreal Engine, σχεδιάστηκε από την HP, την Intel και την Epic Games για επιχειρήσεις.

Τα νέα προϊόντα που πρόσφατα ενσωματώθηκαν στην ολοκληρωμένη λύση hardware της HP για την ανάπτυξη προϊόντων είναι: οι HP Z Desktop Workstations, συμπεριλαμβανομένων των πιο ισχυρών workstations στον κόσμο – το HP Z8 Workstation, τα νέα HP ZBook Mobile Workstations, που περιλαμβάνουν τον πιο ισχυρό και αποσπώμενο PC σταθμό εργασίας παγκοσμίως – το HP ZBook x2, και το HP Z VR Backpack, το πρώτο παγκοσμίως επαγγελματικό wearable για VR PC.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons