Μια ανάσα πριν το WordPress 3.6 έτοιμη η RC έκδοση

by Stefanos Kofopoulos • On 22-07-2013 • AT 1:55 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Internet

Μια ανάσα πριν το WordPress 3.6 έτοιμη η RC έκδοση

Η νέα έκδοση του WordPress 3.6 είναι σχεδόν έτοιμη για διάθεση σε όλους. Αυτή την στιγμή βρισκόμαστε την release candidate έκδοση του λογισμικού, δηλαδή σε μια σχεδόν σταθερή έκδοση έτοιμη για ευρεία χρήση.

Η νέα έκδοση του WordPress 3.6 δίνει βάρος σε χαρακτηριστικά που θα κάνουν ευκολότερη την ζωή όλων, χωρίς όμως να παρουσιάζει κάποιο επαναστατικό νέο χαρακτηριστικό. Κάποιες από τις αλλαγές που περιμένουμε και θα κάνουν εντύπωση σε όλους είναι η καλύτερη επεξεργασία άρθρων σε sites και blogs με πολλούς συντάκτες (post locking) και η αυτόματη αποθήκευση (revisions) των πρόχειρων άρθρων (drafts) που πλέον λειτουργεί απροβλημάτιστα ακόμα και υπό συνθήκες μεγάλης πίεσης και φόρτου. Συγκεκριμένα ένας από τους κύριους προγραμματιστές του WordPress, o Mark Jaquith αναφέρει:

“Post Formats UI has been extracted, and Revisions has gotten an intense refactoring that makes it scale up to hundreds of revisions without killing your server or your browser. A backlog of many hundreds of tickets has been whittled down”

Το WordPress 3.6 θα προσφέρει καλύτερη διαχείριση βίντεο και αρχείων ήχου αλλά και βελτιωμένη και ευκολότερη διαχείριση custom menus για όσους είναι προχωρημένοι. Φυσικά η νέα έκδοση θα προσφέρει πολλά bug fixes και βελτιώσεις στα σημεία. Με την έκδοση WordPress 3.6 Release Candidate ήδη διαθέσιμη, η τελική έκδοση του WordPress αναμένεται σε περίπου δύο εβδομάδες.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Άντε να δούμε..

    Στέφανε, εσύ πώς διαχειρίζεσαι τους πολλαπλούς users στο pestaola.gr? Με plugin? Και αν θές, μπορείς να μου πείς με ποιό?

    Thanks!

    • Με το WordPress, χωρίς κανένα ιδιαίτερο plugin

Top

Show Buttons
Hide Buttons