Ετσι θα είναι το WordPress 2.7

by Stefanos Kofopoulos • On 18-10-2008 • AT 6:38 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

Wordpress 2.7 Visual Design New post

Η δουλειά στο WordPress 2.7 συνεχίζεται αλλά ήδη μεγάλο μέρος από την νέα εμφάνιση του admin menu έχει ολοκληρωθεί. Μια ιδέα είναι αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία, η νέα σελίδα για την δημιουργία post. Κάπως έτσι θα μοιάζει σε μερικές εβδομάδες, αν και αυτό που βλέπουμε δεν είναι η τελική έκδοση.

Είμαι πού περίεργος να δουλέψω το WordPress 2.7 και τις αλλαγές που φέρνει γιατί μεγάλο μέρος βασίζεται σε feedback χρηστών, την έρευνα με το laser eye tracking πριν από μήνες αλλά και 2 polls τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι προσεχτικοί θα δουν ότι το Dashboard ενσωματώνει και το QuickPress για γρήγορο και εύκολο blogging που πλησιάζει πολύ κοντά στην φιλοσοφία του micro blogging. Φυσικά ο διαχωρισμός σε 2 sidebars με το root menu επιλογών αριστερά και την εμφάνιστη των επιλογών στα δεξιά είναι από τις σημαντικότερες αλλαγές.

Wordpress 2.7 Visual Design Dashboard

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραίο είναι δεν λεω αλλα παλι θα αλλάξει το admin;;;
    Μήπως πρέπει κάπως να μείνει σταθερό;;

  2. mmpardakis συμφωνώ μαζί σου, αλλά από ότι φαίνεται η νέα σχεδίαση θα κάνει το WordPress ακόμα πιο εύκολο για το νέο χρήστη. Οι “παλιοί” δε νομίζω να έχουν πρόβλημα προσαρμογής. Μη ξεχνάμε ότι η βιωσιμότητα και εξέλιξη μιας εφαρμογής εξαρτάτε άμεσα από την διάδοσή της. Άρα ευκολότερη εφαρμογή, περισσότερη χρήστες. Περισσότεροι χρήστες καλύτερη εφαρμογή. Νομίζω ότι στο WordPress το έχουν καταλάβει και κάθε βήμα τους είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

Top

Show Buttons
Hide Buttons