Το Facebook αντιμετωπίζει τους δίδυμους Winklevoss και την μήνυση ξανά

by Stefanos Kofopoulos • On 11-01-2011 • AT 6:34 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Το Facebook θα αντιμετωπίσει τους δίδυμους Winklevoss και την μήνυση ξανά

Είναι απίστευτοι οι δίδυμοι Winklevoss, μαζί και ο συνεργάτης τους Divya Narendra. Αφού το τρίο κατάφερε να τα βρει με το Facebook και να πάρει περί τα $65 εκατομμύρια σε συμβιβασμό, τώρα επιστρέφουν με περισσότερες αξιώσεις για μεγαλύτερη αποζημίωση. Πρακτικά αυτό που λένε οι Tyler και Cameron Winklevoss μαζί με τον Narendra είναι ότι την περίοδο του συμβιβασμού το Facebook δεν ήταν απόλυτα ξεκάθαρο σε ό,τι αφορά τις μετοχές της εταιρείας που συμπεριλαμβάνονταν στο κομμάτι της αποζημίωσης μαζί με τα μετρητά. Τι θα γίνει και αν η υπόθεση προχωρήσει με μια νέα μήνυση και δικαστήρια θα το μάθουμε τις επόμενες μέρες. Είναι σίγουρο πάντως ότι οι Winklevoss δεν το βάζουν κάτω. Έχουν βέβαια να αντιμετωπίσουν και την μήνυση του Wayne Chang που κατηγορεί τους Winklevoss και ισχυρίζεται ότι έχει ακράδαντες αποδείξεις.

Στην πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του, ο Mark Zuckerberg δήλωσε ότι δεν καταλαβαίνει τις προθέσεις των Winklevoss και τον λόγο για την δεύτερη μήνυση. Οι απορίες μόλις λύθηκαν Mark.

Update: Μερικές χαρακτηριστικές δηλώσεις των δικηγόρων των αδερφών Winklevoss, των δικηγόρων του Facebook αλλά και του δικαστή John Wallace.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. με 65 μύρια για δικηγόρους, νομίζω μπορούν να τα βάλουν με το facebook και να βγάλουν και άλλα φράγκα.

Top

Show Buttons
Hide Buttons