Προβλήματα Windows XP SP3

by Stefanos Kofopoulos • On 13-05-2008 • AT 12:36 am • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Computing Τεχνολογία

windows xp pro box

Ακούω και διαβάζω ότι πολλοί αντιμετωπίζουν προβλήματα μετά την εγκατάσταση του Windows XP SP3. Αν έχετε μηχάνημα με επεξεργαστή AMD ίσως να βλέπετε την οθόνη του υπολογιστή να κάνει boot συνεχώς και να αρνείται να μπει σε Safe Mode. Μπορεί βέβαια να έχετε κατεβάσει το αρχείο που έτρεξα και εγώ στο PC μου και όχι το .ISO image που θεωρητικά δεν παρουσιάζει προβλήματα.

Το σημαντικό είναι ότι πρόβλημα υπάρχει από την στιγμή που οι αναφορές πληθαίνουν και η επίσημη απάντηση της Microsoft είναι “Microsoft is aware of these issues and we are investigating them further. We will keep customers informed with our progress. Any customer who experiences a problem with Windows XP SP3 installation should contact Microsoft Customer Support Services”.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Early adopters ALWAYS pay… :) – Especially with MS –

  2. Κάτι ξέρω εγώ που δεν βιάζομαι ποτέ να δοκιμάσω τις νέες εκπλήξεις της Microsoft!

    Αλήθεια ποιός ο λόγος να μπει κανείς σε νέες περιπέτειες δοκιμάζοντας το SP3, την στιγμή που τα XP λειτουργούν για πρώτη φορά σχεδόν απροβλημάτιστα με το SP2;

  3. TeddyBoy, ένας καλός λόγος είναι τα μαζεμένα bug fixes που έχει το SP. Δεν είναι μόνο μια συλλογή hot fixes αλλά και ό,τι έχουν δώσει σε αυτούς που πληρώνουν support.

Top

Show Buttons
Hide Buttons