Ανακοινώθηκαν οι εκδόσεις των Windows Server 2012

by dtonias • On 06-07-2012 • AT 11:40 am • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Computing

Ανακοινώθηκαν οι εκδόσεις των Windows Server 2012

Εκτός από την μείωση των εκδόσεων των Windows 8, η Microsoft ακολουθεί την ίδια τακτική και με τις νέες εκδόσεις της σειράς Windows Server 2012 μειώνοντας τον αριθμό τους σε τέσσερις (Datacenter, Standard, Essentials, Foundation), όπως ανακοινώθηκε πλέον επίσημα από την εταιρεία. Παράλληλα, η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει την ανάπτυξη του Windows Home Server (WHS) και Small Business Server (SBS), με επικρατέστερους διαδόχους τα Windows 8 και το Windows Server 2012 Essentials αντίστοιχα.

Οι τέσσερις εκδόσεις των Windows Server 2012 είναι:

Windows Server 2012 Datacenter: Πλήρης λειτουργικότητα του Windows Server με υποστήριξη απεριόριστων virtual instances στο ίδιο hardware.

Windows Server 2012 Standard: Υποστηρίζει 2 virtual instances της συγκεκριμένης έκδοσης στο ίδιο hardware και προσφέρει πλήρη λειτουργικότητα του Windows Server.

Windows Server 2012 Essentials: Διαθέτει προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για cloud υπηρεσίες σε συνδυασμό με ένα απλούστερο περιβάλλον και προορίζεται για μικρές επιχειρήσεις και οργανισμούς χωρίς τη δυνατότητα virtualization και υποστήριξη έως 25 χρήστες.

Windows Server 2012 Foundation: Η έκδοση θα είναι διαθέσιμη μόνο για τους κατασκευαστές (ΟΕΜ) και πρόκειται για μία οικονομική λύση server γενικών καθηκόντων χωρίς τη δυνατότητα virtualization και υποστήριξη έως 15 χρήστες.

[ via ]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

 1. τιμούλες ? (Ελλάδος)

  • Μάλλον υπομονή προς το παρόν για τις τιμές

   • Έχουν ανακοινωθεί και οι τιμές με το νέο σύστημα τιμολόγησης:
    Essentials – $425
    Standard – $882
    Datacenter – $4809

   • Καλές !

Top

Show Buttons
Hide Buttons