Όλες οι διαφορές μεταξύ Windows Phone 8 και Windows Phone 7.8

by Stefanos Kofopoulos • On 14-08-2012 • AT 6:15 pm • 7 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Όλες οι διαφορές μεταξύ Windows Phone 8 και Windows Phone 7.8

Πριν λίγο καιρό η Microsoft παρουσίασε με κάθε επισημότητα την νέα έκδοση των Windows Phone, τα Windows Phone 8 τα οποία φέρουν πλήθος βελτιώσεων σε όλους του τομέις και στοχεύουν στο να γίνουν το μικρό αδερφάκι των Windows 8. Ωστόσο, σύγχυση έχει προκαλέσει στους χρήστες των smartphones με Windows Phone 7.5 η ανακοίνωση ότι οι συσκευές τους δεν θα δεχτούν την αναβάθμιση σε Windows Phone 8 αλλά θα αναβαθμιστούν σε Windows Phone 7.8 χρησιμοποιώντας μόνο ορισμένα από τα χαρακτηριστικά των Windows Phone 8, όπως για παράδειγμα τη νέα start screen.

Μέχρι πρόσφατα δεν είχε γίνει σαφές το ποια χαρακτηριστικά των Windows Phone 8 θα δανείζεται η έκδοση 7.8. Στην παρακάτω εικόνα όμως, η οποία δόθηκε στην δημοσιότητα από κάποιον που έχει “στενές” επαφές με την Nokia και αποτελεί μέρος μιας παρουσίασης, μας δείχνει ακριβώς ποιες δυνατότητες θα έχουν τα Windows Phone 7.8 σε αντίθεση με τα 8.

Όλες οι διαφορές μεταξύ Windows Phone 8 και Windows Phone 7.8

Όπως μπορούμε να δούμε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που μας εντυπωσιάζουν στο καινούργιο λειτουργικό της Microsoft απουσιάζουν. Οι χρήστες της 7.8 έκδοσης δεν θα έχουν την δυνατότητα για υποστήριξη microSD, OTA updates, NFC, αλλά ούτε και τον ανανεωμένο IE 10. Φυσικά οι κάτοχοι Lumia θα συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές της Nokia με εξαίρεση το Lumia 610 και αυτό λόγω έλλειψης μνήμης RAM.

via

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

7 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Oraios CK gia to post.Emena mou kanei pl entiposei to real Multitasking & to TBC sto lock screen :/

 2. το microSD και το NFC τι το ανέφερες; και να το υποστήριζαν στο 7.8 θα μπορούσες να το αξιοποιήσεις στην υπάρχουσα σειρά WP;

  • Είχαν κυκλοφορήσει Windows Phone κινητά με υποδοχή για microSD θύρα η οποία ήταν ανενεργή, έτσι και με την αναβάθμιση σε Windows Phone 7.8 πάλι απενεργοποιημένη θα είναι.

 3. Αναμενόμενες οι διάφορες. Άλλος kernel στα WP8 οπότε φυσιολογικό να λείπουν όλα τα παραπάνω.
  Αυτό που δεν κατάλαβα είναι άλλο. Όλοι οι χρήστες WP7.5 θα πάρουν τις εφαρμογές της Nokia, free με την αναβάθμιση σε 7.8?
  Αν δεν κανω λάθος, κάτι τέτοιο ειπώθηκε για τα WP8 μόνο. Ισχύει τελικά και για τους υπόλοιπους?
  Δηλ. αν ισχύει κάτι τέτοιο, free δωρεάν πλοήγηση???
  Χρήστης WP7 οπότε και ενδιαφέρομαι άμεσα.

  • Θα συνεχίσουν να παίρνουν τα updates οι κάτοχοι των Lumia smartphones.

  • Αναμενόμενες οι διάφορες. Άλλος kernel στα WP8 οπότε φυσιολογικό να λείπουν όλα τα παραπάνω.

   Τι σημασία έχει ότι είναι διαφορετικός ο kernel? Η Microsoft φτιάχνει τον kernel, δεν τον παίρνει έτοιμο!

 4. What about synchronising the contacts from the Outlook or Lotus Notes from my computer, direct and not via live.com account?

Top

Show Buttons
Hide Buttons